Diğer 3 ay Kızlar, yüz şekline göre kısa saç mı uzun saç mı daha iyi duruyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler3 ay Kızlar, yüz şekline göre kısa saç mı uzun saç mı daha iyi duruyor? Kızlar, yüz şekline göre kısa saç mı uzun saç mı daha iyi duruyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sophıe23 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 3 ay Usttekının bır tık uzunu 1 4 Yorumla Soran 3 ay teşekkür ederim düz kısaya geri dönmeyim degil mi Yorumla sophıe23 3 ay Donme bence Yorumla Soran 3 ay çok teşekkür ederim Yorumla sophıe23 3 ay Re Yorumla
M3rovha3lss Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 3 ay Uzun yakışıklı kardeşim 0 1 Yorumla Soran 3 ay üsteki mi reis Yorumla
grisehiirr Takip Et Xper 2 Yaş: 25 3 ay Üstteki hali gayet iyi duruyor 0 3 Yorumla Soran 3 ay uzatıyım mı yoksa az kestiriyim mi yanları falan Yorumla grisehiirr 3 ay Yanlardan ufak aldırıp üstü bırakabilirsin bence Yorumla Soran 3 ay anladım normalde şu düze dönmeyi düşündüm de o yüzden Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Usttekının bır tık uzunu
teşekkür ederim düz kısaya geri dönmeyim degil mi
Donme bence
çok teşekkür ederim
Re
Uzun yakışıklı kardeşim
üsteki mi reis
Üstteki hali gayet iyi duruyor
uzatıyım mı yoksa az kestiriyim mi yanları falan
Yanlardan ufak aldırıp üstü bırakabilirsin bence
anladım normalde şu düze dönmeyi düşündüm de o yüzden