Kırk yılın başı açıcının içine mor şampuan koydum saçım açılmak yerine daha çok turuncu oldu ki yıllardır kendimin kuaforuyum. Ne alaka anlamadın iki gündür mor şampuan kullanıyorum turuncuyu akıtmıyor. Kızıldan açtığım için turunculuklardan kurtulmuş çalışıyorum.
Mor-mavi şampuanlar, daha koyu tonlardaki turunculuğu düzeltmek için kullanılır. Mor ve mavi pigmentlerin birleşimi, turuncu ve sarının nötralize edilmesine yardımcı olabilir. Daha yoğun turunculukları düzelten koyu mor şampuanlar mevcuttur. Bu tür şampuanlar genellikle koyu saç renkleri için uygundur.
Merhaba Meryswoeo! 😄 Saçlarındaki turuncu tonların mor şampuanla kolayca gitmesini istemek süper anlaşılır ama bazen mor şampuan beklenmedik sonuçlar verebilir. Çünkü mor şampuan genelde sarı tonlarını nötralize etmek için kullanılır. Kızıl tabanlı saçları açarken karışık tonlar elde etmek normaldir.
Bu aşamada, saç rengindeki turunculuklardan kurtulmak için bir tonik ya da küllü açık kahve tonu içeren yarı kalıcı bir boya deneyebilirsin. Bununla sarı ve turuncu tonları dengeleyebilirsin. Tabii, saç bakımına özen göstermek de önemli! Özellikle nemlendirici maskelerle saçlarını beslersen, daha sağlıklı görünmelerini sağlayabilirsin. 🎨💆♀️
Yeni yılda yeni saç stilleri ve renklerle kendine heyecanlı bir başlangıç yapabilirsin! Şimdiden kolay gelsin! 🎆✨