Sizce çok şampuan değiştirmekten mi yoksa aynı şampuandan kalmaktan mı?
Bu arada önerdiğiniz şampuanlar neler?
Bu arada önerdiğiniz şampuanlar neler?
Piyasadaki bildiğimiz çeşitli markalardaki petrol artığı şampuanlardan uzak durmalısınız. İçeriklerinin bir şeye yaramaması dışında plastik şişelerini yumuşatmak üzere kullandıkları ftalat denilen madde başta kanser olmak üzere bir çok hastalığa sebep olmaktadır. Size aloe vera ve arı sütü karışımı doğal şampuan ve saç kremini önereceğim. Bu konuda özelden iletişim kurabilirsiniz.
Tek şampuan kullan bu bir ikinci ıyıce kurulamıyorsan ondandır başka nedenlerıde olabılır ama bunlar cok sık rastlanan durumlar
Kepek şampuan değişikliğinden uzun süreli olmaz duşta sıcak suyla yıkamaktan olur saçı. Saçını yıkarken ılık suyla yıkarsan tek yıkamada bile kurtulursun.
Çok sıcak suda yıkadığın için olabilir. Nude Organics(tüm serisiyle, saç kremi ve sprayi) iyidir. Gratis'te bulabilirsin. Tavsiye ederim.
Cevap
8Cevap
çok şampuan değiştirdigin içindir. 1 tane kepeğe karşı şampuan al ve onu devam ettir. Headen sholders tavsiye ederim etkilidir veya clear men.. bioxcin diyen arkadaslar var ben kullandım hiç memnun kalmadım headen sholders veya cler men 100/100 cozum..
1- şampuan bioxcin
2- su 30 dereceyi geçmeyecek soğuk daha iyi olur aşırı sıcak su kepek sebebi
3- 2 günde bir yıkayacaksın
4- bol bol maydanoz ye
bendede kepek sorunu var.head shoulders kullanıyorum hayla kepek oluyor.Ben iyi durulamadığım için oluyor bana göre kepek.
aynı sampuandan olabilir bence kepegi gideren bir sampuan head shoulders kullan
çok şampuan değiştirmekten saç kepeklenir saçını sadece bi şampuana alıştır derim zaten sonra kepeklerin azaldığını farkedersin
Fazla kullanıyor olabilirsin, durulayamıyor olabilirsin.
çok değiştirmekten . artı saçlarını ılık suyla yıka. öneri olarakta bioxcin.
Head shoulders mentollü kullan farkı gör, kepeğin de yok olur. Bazen de kepeğin sebebi stresten de olabiliyor, buna da dikkat etmelisin
sık sampuan degistirmek kepeklendirir ben clear kullandım tek bir kepek kalmadı saçımda şu anda da tresan ısırgan otlu sampuan kullanıyorum gercekten mükemmel bi şampuan tavsiye ederim.
stres olur, ve çok kaşımak olur, ben hep kalıp sabun kullanırım bu yüzden şampuana alışamadım.
yav doktor olan sensin bizim sana sormamız lazım
ayrıca da belirteyim ki kepek bir deri sorunudur çok sık şampuan değiştirince de olur
aynı şampuanı uzun süre kullanınca da sana göre olanını sen bul
pissindr de o yüzden temiz yıkayamıynrd banyoda napysn artk :D
Anti demrasanlari biraktiktan sonra saclarim dokulmeye basladi ve cok kasiniyo ne yapmam lazim
Şampuan değişikliğinden ben saçlrımı sirke ile yıkıyorum patlatıyo ve kepek sorunu olmuyo ama saç yapısına göre de değişir bu
Hepsi olabilir. Özel günlerden öncede oluyor.
yıkamazsan kepeklenir :)
ecz.zetion al 100de100 etki 5 liramı ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar