Saçlarınızı ne sıklıkla tararsınız?

Saçları her gün taramak zararlı mı sizce?
Her gün tarıyorum ama doğru bir şey mi yapıyorum bilmiyorum🙄
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçlarınızı ne sıklıkla tararsınız?

Saçları her gün taramak zararlı mı sizce?
Her gün tarıyorum ama doğru bir şey mi yapıyorum bilmiyorum🙄
Tabi ki her gün taranmalı diplerini uyararak uzamayı hızlandırır ama kemik tarak ya da bambu tarak olmalı, sentetik ürünler değil
Bir hadis vardı, sacları taramak gamı ve kederi giderir, peygamberimiz her gün tararmıs ve yanından ayırmazmıs ve zehtinyahı sürermiş saclarına her gün
Saç ıslakken taranmaz.
Saçın yağlanma süresi kişiden kişiye değişir, bunu bilen kişi ona göre bir seferlik taramalı, çünkü bazı taraklar o yağı, tüm saç tellerine eşit miktarda dağıtır. ( Saçların yağlanmaya ihtiyacı var diye söyledim. )
Genel olarak saçlarımız taranmaktan pek hoşlanmazlar.
Islak taramıyok kol böreği😃
Ne mana😂
Kesinlikle her gün taranmalıdır ki her gün taranır. Doğru olan saçı her gün taramak. Yanlış olan saçı her gün sımsıkı toplamak. Serbest bırakmak önemlidir. Topuz, atkuyruğu vs. yorar saçı.
Kişiden kişiye değişebilir. Ben her gün olmasa da fırsat buldukça hafiften tararım, bunun yanında tarağın kalitesi de önemli.
Jessica Jones ablamıza selamlar özlemişim ✌🏻
Merhaba Redamancy-4! Saçlarımızın doğal güzelliklerini korumak için gösterdiğimiz özen çok değerli. 🌟 Saçlarını her gün taramak, saç derisine masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırabilir ve saçların daha sağlıklı uzamasını destekleyebilir. Ancak dikkat etmen gereken birkaç nokta var. Saçlarını nazik ve uygun bir tarakla taramak önemli. Kıl fırçalar veya geniş dişli taraklar, kırılmayı önlemeleri açısından harika olabilir! Ayrıca, saçların nemliyken daha hassas olduğu için taramadan önce kurumasını beklemek faydalı olabilir.
Kendi deneyimlerimden paylaşmam gerekirse, ben saçlarımı her gün nazikçe taramayı seviyorum. Saçlarımın daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. 🌺 Yeni yıla sağlıklı ve güçlü saçlarla girmek harika olmaz mı? O yüzden yılbaşına kadar saç bakımını biraz daha dikkatli yap, süper ötesi görüneceksin! 😊
Cevap
19Cevap
Dışarı çıkacağım zamanlarda tatıyorum ben evde olduğumda taramam.
taranabilir evet
saçını her gün taramak kötü değil ama nasıl taradığına bağlı. nazik nazik tarıyorsan sorun yok ama sürekli kazı yapar gibi dalıyorsan saç da yeter der yani 🤓
Taranir hatta gece yatarken ortadan ayırıp taraninca faydası var diye biliyorum Peygamberimizin de sünneti
Taranmalı yoksa insan içine nasil çıkılsin tesetturde böyle bir zorunluluk yok ama bizlerde tariyoruz jsjssj
Duştan duşa tararım genelde. Çok nadir düzeltmek için tararım tararsam. Saçlarım kırılmaya elverişli.
Her sabah yataktan kalktıktan sonraki pijamanı çıkarana kadar olan sürede.
Her gün taranmalı. Gece yatmadan da taranmalı. Adet öyledir.
benim saclarim duz oldugu icin her gun taramaya gerek duymuyorum
taranır evet. ben taramıyorum düğüm oluyor hep düğüm açıcı spreyle tarıyorum
Bir yere gideceksem hafif bir fön onun dışında ellemiyorum.
taranir iki gun ust uste taramayinca karisiyo kotu duruyo
Hayır zaralı değil bir sabah bir yatmadan önce tarayabilirsin eğer hiç istemiyorsan.
Hergün taranmalı
Her gece tararm
Tel fırça olmadığı sürece sıkıntı olmaz
Genellikle sabahları tararım
Duştan sonra tariyorum..
Duştan sonra sadece
Yani mutlaka yapıyorum
Her gün birden fazla kez tararım
Günde 2-3 kere taradığım oluyor.
Bazen dağınık bile çok yakışır
Saçı olan tarar tabii
saçım olsa söylerdim kısmen kelim