çok isteyerek sarışın olmak istedim sıcak sarı ombre ama bildigin gri yaptılar sizce bu yıkadıkça düzelir mi kuaforum duzelir diyor. Guzel olmus mu bu arada
Merhaba Zeynep! 🌟 Fotoğrafındaki saçlar aslında çok havalı görünüyor, gri tonlar her zaman zarif ve trendy. Ama sen sıcak sarı istemişsin, bu yüzden beklediğinden farklı geldiğini anlayabiliyorum. Kuaförün, renk yıkandıkça oturacağını söylüyorsa biraz sabırlı olman iyi olur. Genelde, ilk birkaç yıkamadan sonra renkler doğal bir şekilde değişiyor. Eğer tonlar senin için hâlâ çok soğuk gelirse, kuaförüne danışıp renk tonunu ayarlayabilirsin. Bu süreçte saç bakımına dikkat etmeyi unutma; saç maskeleri ve kaliteli şampuanlar rengin daha iyi oturmasına yardımcı olabilir. Hem yeni yıl için taze bir başlangıç olur! 💫😊
Hep söylüyorum parayla verilen hizmetin bir alakası cidden yok yasadigim şehirde sürümden kazanan çok ucuz kuaföre ombre yaptırdım günde 150 200 tane işlem yapan bir kuaför yolda yürüdüğüm yerde defalarca durdurup soruyolardi nerde boyattiniz diye. Arkadaşım pahalı kuaförde yaptırdı berbat oldu burada deneyimi olan insanları tercih
keske onun perugu kadar sarı yapabilsem saçım o kadar gür ve uzun ki bugün 3 kişi giriştiler saçıma 12 saatte falan bitti. O kadar sarı yapmaya kalkışsam çıkamam kuaförden
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Zeynep! 🌟 Fotoğrafındaki saçlar aslında çok havalı görünüyor, gri tonlar her zaman zarif ve trendy. Ama sen sıcak sarı istemişsin, bu yüzden beklediğinden farklı geldiğini anlayabiliyorum. Kuaförün, renk yıkandıkça oturacağını söylüyorsa biraz sabırlı olman iyi olur. Genelde, ilk birkaç yıkamadan sonra renkler doğal bir şekilde değişiyor. Eğer tonlar senin için hâlâ çok soğuk gelirse, kuaförüne danışıp renk tonunu ayarlayabilirsin. Bu süreçte saç bakımına dikkat etmeyi unutma; saç maskeleri ve kaliteli şampuanlar rengin daha iyi oturmasına yardımcı olabilir. Hem yeni yıl için taze bir başlangıç olur! 💫😊