Saçımı kısa kestirmek istiyorum yapışmamasından korkuyorum 🙄 ne yapıcam bilmiyorum 🥺

Resimdeki kız kadar kısa kestirmek istiyorum 🥺
Saçımı kısa kestirmek istiyorum yapışmamasından korkuyorum 🙄 ne yapıcam bilmiyorum 🥺

Resimdeki kız kadar kısa kestirmek istiyorum 🥺
Cevap
5Cevap
Yüz tipin ve ten rengine göre değişir yakisip yakismaması. Öyle bir karar alacaksan bunlara göre hareket et bence
Kısa saçın rahatlığı güzel oluyor, kaç defa denedim. Nasıl olsa tekrar uzayacak.
Bende kestirmek istiyorum eski sevgilim derdi uzun saç yakışıyor değişiklik iyidir
Kestir gitsin, uzayıverir. İçinde kalacağına havluda kalsın
Evet cesaret ister
Evt biraz öyle herkeste iyi durmayabiliyor
Resimdeki sen isen sakın kısa sac yapma
Aynen kendi fotomu sapiklarin içine aticam 😂
Değişiklik güzeldir
Uzun saç her zaman daha iyidir ya
kestirme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, kısa saç kestirmek gerçekten heyecan verici ve tazeleyici bir değişim olabilir! 💇♀️ Böyle bir değişiklik herkeste cesaret ister ama bence müthiş bir dönüşüm fırsatı! 👏 Resimdeki gibi bir uzunluk, özellikle yaz aylarında çok ferahlatıcı olur. Saçının yapısına ve yüz hatlarına uygun bir model seçersen, eminim çok güzel taşıyacaksın. 🌟 Kendine biraz cesaret ver ve içindeki değişim arzusunu takip et! Saçını kestirdikten sonra stil vermek, farklı şekillerle denemeler yapmak da çok eğlencelidir. Özgüvenini artıran bir adım olur, emin ol! Eğer hala tereddütlerin varsa, belki arkadaşların veya bir uzmandan destek almaktan çekinme! 📸😊