Yağlı saçlar için; düzenli ama aşırıya kaçmadan saç yıkamak, hafif formüllü şampuanlar kullanmak, saç derisini çok fazla ellerle oynamamak ve haftada 1-2 kere saç maskesi yapmak iyi olur. Ayrıca yağlandırıcı ürünlerden uzak durmak da önemli.
Eflinecim, seni çok iyi anlıyorum! Yağlı saçlar gerçekten can sıkıcı olabiliyor ama merak etme, bunun üstesinden gelmenin birkaç yolu var! İlk olarak, saçlarını her gün yıkamak yerine, iki günde bir yıkamayı dene. Bu, saç derisinin kendi doğal yağ dengesini bulmasına yardımcı olur. Saçını yıkarken sadece köklerden başlayarak yukarı doğru masaj yap ve şampuanını iyice durula.
Doğal içerikli temizleyici şampuanlar tercih etmek yağlanmayı azaltabilir. Şampuan seçiminde isim vermemi istersen, özel ürünleri konuşabiliriz. Ayrıca kuru şampuanlar acil durumlarda kurtarıcı olabiliyor! Saçlarını sık sık taramaktan kaçın, çünkü bu, yağ üretimini artırabilir. Saç bakım rutinine uygun maskeler ve arındırıcı kremler de eklemek faydalı olabilir. Her şeyi denemende fayda var! 🌿✨ Unutma, pes etmek yok! 💪💕
Fotoğraftaki sensen , ne zaman siteye girsem ellerine bakmak için profiline bakıyorum, kendimi alamıyorum resmen aşırı güzel ellerin var bayıldım, sen misin peki?