İyi bir saç bakım rutini nasıl olmalı?

Ben kendi yaptığım şeyleri paylaşacağım. Saçlarım sürekli ısıya maruz kalıyor ve 1 ayda 3 4 cm kadar bu yöntemle uzattım. İlk olarak hindistan cevizi yağını haftada 1 kere kullandıktan sonra haftaya değil diğer hafta bir kere daha kullanıyorsunuz. Saçları canlandırıyor ve patlatıyor. Hindistan cevizi yağımı kafamda bekletirken artı olarak biberiye yağını uçlara sürüyorum. Ondan sonra duş alırken saçlarımı ıslanmadan şampuanlayıp öyle yıkıyorum. Elseve hydra ve Pantene'in saç kremini kullandıktan sonra iyice duruluyorum. Duş sonrası ise ilk olarak saç derime isana tonikum coffein kullanıp masaj yapıyorum. ardından morfose fön sütümü ve elseve saç güzelleştirici kremi saçlarıma iyice yedirip kurutuyorum. kuruttuktan sonra argan ve keratin yağımı sürüp düzleştirmeye başlıyorum. saçlarım kabarmıyor ve pürüzsüz gözüküyor. hindistan cevizi yağı kullanmadığım hafta ise saçlarım için supergro dax kullanıp 2 saat bekliyorum. ayrıca onu kullanırken uçlarına hint yağı kullanıyorum. ve sonra aynı şeyleri tekrarlıyorum. Hindistan cevizi yağı, biberiye yağı ve hint yağını sadece haftada 1 kere kullanın. supergro daxın içinde de Hindistan cevizi olduğu için fazla kullanırsanız saçın yapısını bozarsınız. ayrıca isana tonikum coffeini her gün kullanıyorum. ince saçları gürleştiriyor. biberiye yağını değil de biberiyenin kendisini alıp suyunu yapmanızı ve her gün sıkmanızı öneririm. bu kadardı.
İyi bir saç bakım rutini nasıl olmalı?