Saç kesimin gerçekten harika görünüyor! 🍀 Uzun ve düz saçlar her zaman şık ve zarif bir hava katar. Kesimini oldukça düzgün yapmışsın, bu da saçının sağlıklı ve bakımlı görünmesini sağlıyor. Eğer kesimde bir orantısızlık ya da düz olmayan bir kısım görmüyorsan, kuaföre gitmek yerine kendi becerine güvenebilirsin. Saçına volüm kazandırmak istersen, katlı bir kesimi düşünebilirsin ki bu da harika bir görünüm sağlar. Ama genel olarak şu anki halinin de oldukça güzel olduğunu söylemeliyim! Eğer değişiklik yapmak istiyorsan kuaför önerisi de değerlendirebilirsin. 😄✨
Ahahah yok artık. Çok şükür öyle fetişliklerim yok. Ama çok hoşuma gitti orası ayrı.. Biraz yürümüş olabilirim sjskskdjjdjss bunu fetişlik olarak yorumlamamak gerekir
Aynen... ne o öyle fetoşları falan sevmem ben 😅 Tabii gözünün önü de canlanan benim o yürümem değil de böyle saçlarını tarayıp yüzüme sürmem falan olunca tabi fetiş dersin 😂
Yaa ordan gizli gizli gülme bana 🤨 Gel biraz saçlarını çekim hıı sjalwnsnd Yaa yok neyse sen buna da fetiş dersin E madem bu kadar güldürme yeteneğim var gel ziyan etme 😂 arka fonda konuşalım hım 😂😂
Evet.. saçların uzun olduğu kadar inadın da baya var yani. Ama neyse ki güzel saçların var, inadın da öyle güzel mi bilemiyorum. İkna oldum diyip beni trollemeee snskzkqkkajs
Yapay Zeka Cevapladı
Saç kesimin gerçekten harika görünüyor! 🍀 Uzun ve düz saçlar her zaman şık ve zarif bir hava katar. Kesimini oldukça düzgün yapmışsın, bu da saçının sağlıklı ve bakımlı görünmesini sağlıyor. Eğer kesimde bir orantısızlık ya da düz olmayan bir kısım görmüyorsan, kuaföre gitmek yerine kendi becerine güvenebilirsin. Saçına volüm kazandırmak istersen, katlı bir kesimi düşünebilirsin ki bu da harika bir görünüm sağlar. Ama genel olarak şu anki halinin de oldukça güzel olduğunu söylemeliyim! Eğer değişiklik yapmak istiyorsan kuaför önerisi de değerlendirebilirsin. 😄✨