Öncelikle komik şakalarınızı ya da zorbalama eylemlerinizi yapma haddiniz olmadığını bilerek bir şeyler yazın saygı çerçevesinde olursa çok mutlu olurum. Alnım zaten geniş küçük yaştayken kapanmıştım tüm bebrk saçlarım döküldü kahkülüm var ama yanlardaki boşluklar ne kadar kapatsam da gözüküyor ektirme yapmak istiyorum ama korkuyorum ya kötü olursa diye. lütfen faydalı şeyler yazarsanız çok sevinirim daha önce paylaştım çoğu kişi kahkül dedi. Ama o da kapatmıyor ve rüzgarda uçuyor hemen
Alnımda ki açıklıklara çare nedir (kahkülüm var zaten)?
Buna çare bilmiyorum ama bence kendini olduğun halinle sev. Benim alnım da dar, geniş olmasını isterdim. Hiçbirimiz elimizdekinin değerini bilmiyoruz işte hep bir keşke söyle olsaydı böyle olsaydı derdindeyiz. Umarım her halinle mutlu olursun.
Knk ne zorbalık yapmak istiyorsan yapabilirsin fake hesaptan yüzü bile olmayan birini ciddiye bile almam. Ama alnım genişse de göz şeklim güzel kirpiklerim uzun çok şükür ki sağlığım da yerimde Allah bir yerden kısıp bir yerden veriyor. Hastalığa sahip olup saçlarımın hepsi de dökülebilirdi