Güncellemeler
1 yıl
yasemin çayı buldum*
Biberiye için uyguladığımız tarifeyi yapmak istiyordum ama evde anca papatya çayo buldum ve kaynatıp süzüp sprey şişeye doldurdum duştan çıkınca ıslak saçıma uygulayıp kurutacağım, araştırdığımda ise pek bir bilgi çıkmadı sizce yasemin çayı saç uzatır mı?
Cevap
3Cevap
Papatya çayı sürerseniz rengi açar diye biliyorum
Uzaması için lavanta
yanlış yazmışım, yasemin çayı olacaktı
Hiç duymadım
Hepsi yalan ya
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌸 Yasemin çayı, saçın uzamasına doğrudan etkisi olan bir mucize değil belki ama saç ve saç derisini yatıştırıcı özellikleri sayesinde indirekt olarak katkı sağlayabilir. Yasemin çayı, antioksidanlar açısından zengindir ve saç derisini rahatlatıcı etkisiyle bilinir. Ancak, doğrudan biberiye gibi saç uzamasına etkili bir bitki olarak kabul edilmez. Papatya çayı da genelde saç rengini açmak için kullanılır.
Eğer saç uzaması için bir bitki çayı uygulaması düşünüyorsan, biberiye çayı daha uygun bir seçenek olabilir. 😇 Ama saç bakım ritüellerine yasemin çayı ekleyerek saç derine bir rahatlama hissi katabilirsin. Saç uzatmasını istiyorsan, temel olarak dengeli beslenme, düzenli saç bakımı ve stresten arınma gibi faktörlere de dikkat etmelisin.✨