Saç Bakım TANGLE TEEZER saç tarağı? siyahvebeyaz Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu taraklar anlatığı kadar var mı? Saçlarım çok uzun ve katlı çabuk karışıyor!!! Ama orijinal fiyatı beauty blender fiyatında !! Yok mu o yumurtamsı makyaj süngerleri 😒 O kadar verecek param yok sahtelerini nerden bulabilirim?gratis watsons veya rossmann şatda yok mu acep?bahsettiğim taraklar TANGLE TEEZER saç tarağı? Cevapla Makyaj Soruları Gratis Soruları Watsons Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Pembe_Edition Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Ben herhangi bir tarakla bu taragin arasinda fark oldugunu düsünmüyorum. Hic begenmedim.. 0 2 Yorumla siyahvebeyaz +1 yıl Uzun saçlar için pratikmiş normalinr göre Yorumla Pembe_Edition +1 yıl Ben dedigim gibi normal taraklarla arasinda hicbir fark görmedim. Onun yerine yaban domuzu kilindan yapilan taraklari kullan.. Yorumla
nurselnursel Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl sahtesini alma bence.. ama uygun fiyatlısını blursan bana da haber sal:) 0 0 Yorumla
KaptanFatih Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Sen at mısın? Bildiğin kaşağı bu :D 1 2 Yorumla siyahvebeyaz +1 yıl Deme öyle nerdeyse tüm beauty youtuberler bunu kullanıyor ve tavsiye ediyor videoları bile var Yorumla KaptanFatih +1 yıl Şimdi aldın sen bunu saçını taradın tamam mı? Ne gibi değişiklikler oluyor saçında? Yorumla
Janisary Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Anlatıldığı kadar var mı bilmiyorum ama almayı dusunuyorum şu sıralar bende😒 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar