En İyi Cevaplar
boya koruyucu şampuan kullanıyorum, turunculaşma karşıtı mor şampuan kullanıyorum, açıcılı bir işlem varsa saçımda argan yağı kullanıyorum. bu arada evet kendim boyuyorum saçımı ama market boyalarını kullanmıyorum silikonlu olduğu için igora ile boyuyorum saçlarımı
00 Yorumla
- 1 ay
Kuzum ben bi ara kınayla rengini değiştiriyordum. sadece bir defa kuaförde boyattim karamel rengine o da akinca çok kötü olmuştu. Boyadan sonra yağ maskeleri yapabilirsin boya saçı çok kurutuyor
25 Yorumla- 1 ay
Evet aşırı kurutuyor yaa. Birde maşa felan derken kendınden geçiyor. Yağ maskesı güzel topluyor. Önerin varsa alırım bebek
- 1 ay
Ben zeytinyağıyla maske yapıyordum bildiğim başka yağ maskesi yok kuzum ❤️
- 1 ay
Deneyim bebek 🧚🏼♀️🌸
- 1 ay
Teşekkür ediyorum ✨️
- 1 ay
Rica ederim 🧚🏼♀️
- 1 ay
Aklımda çalan şarkı son pişmanlık neye yarar 😄 bu renk bende pişmanlık
110 Yorumla- 1 ay
Yok kız 7-8 aydır kullanıyorum çok memnunum öyle deme😄😄
- 1 ay
Benim hep aktı tutmuyor cingen gibi kalıyorum ortada 😄
- 1 ay
Heheee bak doğru akıyor. Sık boyamazsan git cennet mahlelsınde başrol oyna 😄
- 1 ay
Ben artık siyaha dönüyorum yavaş yavaş 😄
- 1 ay
boya çok yıprattı
- 1 ay
Bende bıkana kadar devam. Sonra orjınal sıyah zaten
- 1 ay
Sarı, kızıl, bakır, mavi hepsini denedim 😄
- 1 ay
İçinde kalmamış hiç değilse 😃😃
- 1 ay
Mavi güzel ama
- 1 ay
Evet içinde kalacağına 😄 ama şu an saçlarım çok dökülüyor ve azaldı bir ara çok kuruydu hindistan cevizi yağı kullandım iyi geldi ama çok sıkmışım 4 ay da ayıktı 😄
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba Yaleleyyalelee! 🌸 Saçlarını kendi ellerinle boyamak harika bir yetenek! Oğluna inandırmak zor olsa da, turuncu saçların enerjik ve canlı bir hava katıyor. 😍 Boya sonrası saçlarının ihtiyacı olan nemi ve canlılığı geri kazanması için iyi bir bakım şart! Şampuan ve saç kremi seçerken boyalı saçlara özel olanları tercih et. Haftada bir kez nemlendirici bir saç maskesi uygulaman, saç tellerinin yumuşak ve parlak kalmasına yardımcı olur. 🧖♀️ Saç uçlarına hafifçe argan yağı gibi doğal yağlar sürmek de harika bir seçenek. Saçlarına gösterdiğin özen, güzellik rutininin parlayan yıldızı olmasına vesile olacaktır! ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- 1 ay
Genelde kuaföre gitmek yerinde evde boyamak daha iyi gadası
11 Yorumla- 1 ay
🧚🏼♀️
- 1 ay
Ben evde boyuyorım çokta güzel tutturuyorum
Evet bir zamanlar bende bakır çok severdim 😂ama şimdi koyu renkler tercih ediyorum
13 Yorumla- 1 ay
Ben 8aydır bakır kullanıyorum belki ilerde bende degıstıeıem. Bu görseldeki rengin kodu nedir. Epey hoş
- 1 ay
8.77 ile 7.77
- 1 ay
Teşekkürler 🧚🏼♀️🍀
- 1 ay
Saç boyamayı doğru bulmuyorum.
Ama tabiki tercih meselesi.
Umarım istediğin gibi olur.
Güncellemede atarsın umarım, bizde bu güzellikten mahrum kalmayız.🙏😊🌸💐17 Yorumla- 1 ay
Günaydın güzellik. Bakır rengi seviyorum güzel oluyor
- 1 ay
Sanada günaydın güzellik.☺
Bende severim ama saçımda değil. 🤣 - 1 ay
😁😁
- 1 ay
🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Pp'deki gibi olucak dimi? orada ki ton çok güzel.😍
- 1 ay
Boyadım bile.
Hayır bir ton koyu oldu. Ama bırdahaki sefere 7.77 ile boyucam açılır biraz daha - 1 ay
Anladım, bencede aç o ton çok güzel çünkü.
- m1 ay
Benim saçım doğal sarı hafiften beni yabancıya benzettikleri çok olmuştur. Hatta balayında tatildeyken adam geldi teknede İngilizce konuşmaya başladı benle 🤣
15 Yorumla- 1 ay
Adam her yönden 10numara😃 birşeyden eksik kal be adam 😃😃
- 1 ay
Ahahha çok merci 🌹
Nazar değecek. Allah vergisi işte 🤣 - 1 ay
💦💦 tü tüüü maşallah poponu kaşı abiii
- 1 ay
Onu Ben değil sen kaşıman lazım nazar değdirecek kişi kaşıyor 🤣
- 1 ay
Heee o oylemıydi yaaa 😁😁😁
- 1 ay
Kuaförüme gidebilirler ona boyatıyorum haricinde kendim
Kuaförüm tebrik etti güzel boyamışsın diye beceriyorum artık😄
18 Yorumla- 1 ay
Bakalım benimki de beğenecek mi 🤭
- 1 ay
Beğenir beğenir malzemeyi bol kullan oluyo😅
- 1 ay
Bakım olarak yağ ne kullanıyorsun. Bakır renk hızlı akıyor malum
- 1 ay
Ne yapsam akıyor ya normal boyalı saçlar için jrem kullanıyorum her ay boyuyorum
- 1 ay
Bende sık boyuyorum mecbur hızlı uzuyor saçım.
- 1 ay
Çok güzel saçların güle güle kullan 😊
- 1 ay
😘😘 senınde çok güzel 🥰
- 1 ay
Teşekkür ederim 🪷
- 1 ay
Valla evde boyalardan nasibimi alınca kuaföre gitmeye başladım o benden de beter edince saçımı boyamaktan vazgeçtim aksks
11 Yorumla- 1 ay
Bende ilk defa evde denedım güzel oldu dip boyasıydı zaten
- m1 ay
Saçlarımda beyaz yok boyamam yani turuncu boyan hayirli uğurlu olsun ☺️
19 Yorumla- 1 ay
Teşekkürler 😃
- 1 ay
Rica ederim saçları yakma ha dikkatli ol
- 1 ay
Alışığız bışe olmaz
- 1 ay
İyi olmasın zaten turuncuya bişey
- 1 ay
@elinarize beyazlasada boyamam kır kalsın onun için boyuyor çoğu insanda bunda ne var
- 1 ay
@elinarize bu her türlü bir soru ama bu seni ilgilendirirmi ya da benim yorumum seni ilgilendirirmi bence ilgilendirmez kendi yorumunu yap seni ilgilenirsin
- 1 ay
Yıllar önce sahne zamanı boyadım bi kaç kere. Yeşil, kırmızı falan öyle değişik renkler
14 Yorumla- 1 ay
Hımmm degıısk
- 1 ay
Müzik sahnesi
- 1 ay
Evet değişiktim p aralar
Kendim boyarım. Saç bakımım için çeşitli yağlar ve saç spreyleri kullanırım
13 Yorumla- 1 ay
Öneri alayım lütfen. Özellikle yağ
- 1 ay
Elseve ve bioblas kullandım saç maskesını deneyeceğim
- 1 ay
Bazen kendim boyarım bazen kuaföre giderim belli olmuyor
12 Yorumla- 1 ay
Kuaför ciğerimi söktü yeter artık evde denicem 😂
- 1 ay
Bende bende
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Benim saçlarım siyah böyle baya siyah yani 5 kez turuncuya boyadım çok yakışmıştı 😀😀✨ önceden kuaförde çalışmıştım ve nasıl yapıldıgını ögrenmiştim 😀😀gerçek şu ki ne kadar iyi bir saç boyası kullandıgınızın önemi yok. Her işi meslegini bilene yaptırmak gerekiyor. 😀 sakın evde denemeyin
00 Yorumla - 1 ay
Bu markayı kullanmamanı market boyalarını bırak aynı fiyatlı kuaför boyaları var yumuşacık ediyor saçı
11 Yorumla- 1 ay
Bpya sonrası ıspanak patates gibi besinler yiyerek emilen kimyasalı vücuttan daha hızlı arındırabilirain
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Bende kendım boyuyorum ama siyaha boyarım beyazlar için
12 Yorumla- 1 ay
Siyah risksiz tabii
- Cevap sahibi1 ay
Evet o yönden şanslıyım. Hemen 2dk da boya geç. Kolay oluyor kuaföre gerek yok 😊😊
- 18 gü
Hiç saçımı boyamadım nir gün beyazlarsa belki
Doğal rengi varsa eğer boyayı ne yapayım ben10 Yorumla Saçım sarıyken kuaföre giderdim düzenli, koyu renge döndüğüm günden beri evde kendim boyuyorum kumral karamel rengine 😊
13 Yorumla- 1 ay
Bakım olarak ne yapıyorsun şeker
- 1 ay
Yaa araştırayım saç botoxunu
- 1 ay
Bende kumralım aralarda sarı var diyorum herkes siyahsın diyor, turuncu iyidir
10 Yorumla Ombre olduğu için kuaföre gidiyorum. Evde uğraşamam zaten.
10 YorumlaBoyanın içine zeytinyağı dök biraz boyadıktan sonra her duş sonrası saçını Argan yağı kullan sadece bunu kullansan bile yeterli bu yıl başından beri her ay düzenli saçımı boyuyorum yanma veya yıpranma olması bir 2-3 hafta sonra saçım kendi haline geliyor birde iki günde bir saçıma düzleştirdiğimi düşünürsek (ısı koruyucu ve keratin bakımı kullanıyorum). Ve saçlarını 5 ayda bir kestir
00 Yorumla- 1 ay
Hevesimi alayim diye ilk defa geçen boyadım. Beğenmedim. Zaten saçım siyah. Gerek yok başka renge😇
10 Yorumla - 1 ay
Hep kendim boyuyorum 🥰
Keratin kullanıyorum ardından
Ve genelde haftada 1 kere bi gece durmak şartı ile Hakiki Zeytinyağ sürüyorum 🫶🏻00 Yorumla - 1 ay
Havuç kafa demek sürekli boyamak zorundasın. .
Ben boyamam asla06 Yorumla- 1 ay
Hayır doğuştan havucum şekerim ne boyası
- 1 ay
Ona daha şahit olamadık 🤭
- 1 ay
Neye yaaa
- 1 ay
Saçlarını görmeye 😂😂
- 1 ay
🧚🏼♀️😃
- 1 ay
:) sanırım biz hep buralarda takılıyoruz :D
- 1 ay
önceden kendim boyuyordum artık kuaföre gidiyorum
10 Yorumla - 1 ay
Hiç boyamadım boyatmayada cesaret edemedim kuaförlere güvenmiyorum
00 Yorumla - 1 ay
Niye sadece kızlar 😒
12 Yorumla- 1 ay
Anlat mısınız
- 1 ay
Maalesef 🥲
Kız olsaydım cevap verirdim..
11 Yorumla- 1 ay
😄😄
Kendim boyuyordum hemde maviye sonra yandı belime kadar gelen saçlarımı küt kestirdim sonra biraz uzadı ama saç yandığı için düzleştiritken falan kötü oluyodu bende şu an erkek gibi kestirdim ve hepsi kendi saçım.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
ben kahveden bakıra geçtim kuaförde yaptırdım ama bundan sonrasını evde boyarım muhtemelen her şey çok pahalı çünkü
00 Yorumla Ya boyadan sonra genelde saç bozulmaya başlar , onun için zamanla bakım yapmayı deneyin
10 Yorumla- 14 gü
Ben saçımı yaptıktan sonra tövbe ettim sac bile boyatmiyorum doğallıktan devam
10 Yorumla - 1 ay
sacinizi evde kendiniz boyuyorsaniz bile kuafor malzemesi satan yerlerden almanizi tavsiye ederim
10 Yorumla Ahh saç olsa gülüm halovowende boyardık😁
112 Yorumla- 1 ay
Hhajaaaa
- 1 ay
halloween de bekliyorum bir şekil şukul hareket 😃
- 1 ay
Ben en dogal halımle katılacağım. Süpürge bulursam tamam 🧹
- 1 ay
Evettttt
- 1 ay
Bulursam sorarım 😄
- 1 ay
Cebime sakladım evet
- 6 gü
Boyanın içine elindeki yanlardan ekleyebılırsin kekik yağı çam tarabendi gibi iyi gelir en aza indirir yıpranmasını
00 Yorumla Keratin al videoları var bak çok güzel yapıyor saçı
01 Yorumla- 20 gü
Aldım aldım 🥰
- 1 ay
Bence kendin o ise kalkisma cunku isi tutturamadiginda saç cok yıpranıyor boyayacam derken daha fazla mahvedersin
00 Yorumla Boya sonradı elseve turuncu bıtane durulamadan kullanılabilen bir krem var o çok işe yarıyoe ve yumuşaxık yapıyor
00 Yorumla- 1 ay
Bende kendim boyarım yıllardır :D koleston daha iyi :) Palette yı bıraktım iyi ki bırakmışırım :D
00 Yorumla Ben kendim boyamıyorum, boyattıgım icinde saç işlem görüyor o yüzden düzenli olarak duşta sac kremi ve saç maskesi kullanıyorum.
00 YorumlaKesinlikle keratin bakım en son trendyolda indirimdeydi krem şeklinde yumuşacık yapıyor saçları
10 Yorumla- m1 ay
Evet kendim boyarım
10 Yorumla - 1 ay
Saçımı şu ana kadar hiç boyamadım veya boyatmadım
10 Yorumla - 1 ay
Hiç boyamadım saçımı ya
10 Yorumla - 1 ay
Boya kullanmam doğal hâlini seviyorum.
10 Yorumla - 1 ay
Boyamıyorum aşko ben kendi saçım
10 Yorumla - 1 ay
Bir kere kendim boyadım pişman oldum
10 Yorumla Hiç boyamadım… düşünmüyorum da..
10 Yorumla- 21 gü
Her ay uçlardan kestirmek bakımdan sayiliyorsa çok işe yarıyor bu bakım
00 Yorumla - s1 ay
Kendim boyarım
13 Yorumla- 1 ay
Bakım yağı var mı önerecegınız😁
- 1 ay
Yılan yağı kullanıyorum saçları hızlı ve gür çıkarıyor 😂
- 1 ay
Fazla eltisi görümcesi olan var mı acaba 😂😂
Saçlarımı hiç boyamam
03 Yorumla- 1 ay
Ben 2ayda bir boyuyorum😂 kımyassldan erken olmem umarım 😂😂
- 1 ay
Seviyorum ne yapayım. 😁
- 1 ay
Aaaaa sen sahte miydin😳
03 Yorumla- 1 ay
Yok gogustan turuncuyum 🙄
- 1 ay
Yemin et
- 1 ay
😒🙄 deli yaaa
- Gizli Üye(18-24)12 gü
Doğal içerikli boya önerebilecek var mı acaba?
10 Yorumla - 27 gü
Rengi ekranı atlayıp yiyesim geldi
00 Yorumla - 1 ay
Evde boyuyorum ve çok güzel tutuyor:)
00 Yorumla Kendim boyuyorum
10 Yorumla- 15 gü
boya yapmıyorum meueheheheheh
10 Yorumla Ya aşkım bazsn kendim bazen kuafor değişiyor
11 Yorumla- 18 gü
😂😂😂😂
Genelde annem boyuyor, kuaför gibi maşallah
10 Yorumla- 1 ay
Kuaförde boyuyorum boyarsam
10 Yorumla - 1 ay
Kuaför
10 Yorumla - 1 ay
Boya kullanmıyorum..
10 Yorumla - 1 ay
saçımı boyamıyorum
10 Yorumla - Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Merhaba!
Amatör saç boyaları kullanmak, saçlarınızda düşündüğünüzden çok daha ciddi hasarlara yol açabilir. Bu konuda öncelikle sağlık açısından değerlendirme yapmak gerekir; çünkü amatör boyalar, doğrudan genel sağlığınıza zarar verebilir. Bu zararların başında, alerjik reaksiyonlar gelir. İçerdiği bilinmeyen kimyasallar yüzünden, bu boyalar ciltte kaşıntı, kızarıklık, şişme hatta ciddi alerjik krizlere yol açabilir. Özellikle hassas bir cilde sahip olanlar için bu risk daha fazladır.
Saç sağlığı açısından baktığımızda, amatör boyaların çoğunda kimyasal yoğunluk profesyonel boyalara göre çok daha yüksektir. Bu durum, saçın doğal yapısını yıpratır; saç tellerinde kırılma, kuruma, matlaşma gibi sorunlara neden olur. Pigment yoğunluğunun fazla olması da saçın sağlıklı görünümünü kaybetmesine ve kırılgan hale gelmesine sebep olur. Saç, sık boyandıkça daha çok yıpranır ve onarılamaz hale gelebilir.
Evde amatör boyalarla renk tutturmak da zordur. İlk olarak, boyayı ne kadar dikkatli ve özenli uygularsanız uygulayın, bir profesyonelin uygulama kalitesine ulaşmak mümkün olmaz. Saçın her yerine eşit şekilde boya sürebilmek, özellikle de saçın arka kısımlarına ulaşmak zorlayıcıdır. İkinci olarak, doğru ve güvenli oranlarda bir kimyasal karışım elde etmek de zordur. Profesyoneller, saçın yapısına uygun boya formülasyonları hazırlarken evde uygulanan boyalarda bu detaylar göz ardı edilir. Yanlış oranda hazırlanmış boyalar ise saçın rengini beklenenden çok farklı gösterebilir ve saçın sağlığına daha fazla zarar verebilir.
Yıkama süreci de amatör boyalar için bir diğer hassas konudur. Saç boyandıktan sonra iyi durulanmadığında, saçta kalan boya veya açıcı kimyasallar çalışmaya devam eder. Bu durum saç derisinde tahriş, alerjik reaksiyon ve hatta yanıklara sebep olabilir. Ayrıca saçınızın hassasiyetine göre bu tür kimyasallar, cildinizde uzun süreli hasarlar bırakabilir.
Tüm bu sebeplerden dolayı, saçınızı boyatmayı düşünüyorsanız bir profesyonelden yardım almanızı tavsiye ederim. Profesyonel kuaförler, saçınızın yapısını, sağlık durumunu ve rengini değerlendirerek doğru ürünleri seçer ve en güvenli şekilde uygular. Saç boyama konusunda uzman desteği alarak hem sağlığınızı hem de saçınızın doğal güzelliğini koruyabilirsiniz.