Saçları uzun süre kıvırcık yapan perma işlemini yaptırır mısınız? Ortaya çıkan sonuç çok güzel oluyor ve 3-4 ay kalıcı olduğu söyleniyor. Ancak saçı yıpratma oranı ne kadar bilginiz var mı?
ben yaptırdım sen yaptırma dümdüz saçlarım vardı kıvırcık olsun dedim yaptırdım 10 yıl olmuştur hala saçlarım eski haline dönmedi. eskisi gibi düz saçlarım yok artık hep birbirine dolaşan ve saçma sapan dalgaları olan saçlarım var
Ben yaptırdım kurban bayramından hemen önce. Evet sacı yıpratıyor, kaybettiği nemi geri kazandırman lazım kremler maskeler serumlar. Ben üşendim ve bir sürü kırıkla karşılaştım, eminim üstüne düşseydim bu kadar yıpranmazdı bu arada saclarımın kıvırcıklığı hala var, biraz söndü ama tamamen gitmedi, saclarım uzadı dipler düz aşağı kıvırcık. İyi bir yere yaptır
Çok uzun süreli kıvırcıkbir saç istemediğim için perma yaptırmadım ama böyle 3 -4 gün kullanmak için saçıma pipet dolayıp 1 gün beklemiştim arkadaşlarımda sonucunu çok beğenmişti daha güzel bence yapılabilir
Bunu çok istedim hala istiyorum 🥳 ama şu an saçlarım perma için hem kısa hemde ablam daha önce yaptırıp sonunda saçlarını yaktığı için korkuyorum. Yine de için gitmiyor değil