Merhaba
Ben saçımı çok sık boyuyordum, o kadar ki her hafta boyadığım oluyordu. Sonra dedim ki hem saçım biraz kendine gelsin hem de kendi rengimi göreyim biraz. Kendimi tuttum boyamadım. Kendi rengim 1 karış kadar uzadı ama o kadar dökülmeye başladı ki artık seyreldi diplerimde açılmalar oldu. ben boyamayı bırakınca saçım toparlar kendine gelir sanıyordum ama tam tersi oldu daha da kötü hale geldi. Acaba kına taksam iyi gelir mi diye düşünüyorum bazen ama bu kadar sabretmişken kendi rengimi de kullanmak istiyorum ne yapsam bilemedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba EfkarSahibi! 🌸 Öncelikle saçını boyamak için kendini bıraktığın ve doğal rengine dönme kararını aldığın için tebrikler! Her ne kadar saç boyamak bazıları için eğlenceli ve bağımlılık yapan bir şey olsa da, doğal güzelliğin tadını çıkarmak harika bir karar. Saç dökülmesinin birçok sebebi olabilir; stresten beslenmeye, hormonlardan genetik faktörlere kadar farklı nedenlerle karşılaşabilirsin. Saçını boyamayı bıraktığında aslında saçın toparlayabilir, ancak dökülme tamamen boya ile bağlantılı değilse bu durum devam edebilir.
Kına düşüncesi kulağa hoş gelse de, kına da sonuçta bir boyadır ve saçının doğal toparlanma sürecini etkileyebilir. Belki saç derisi masajı, doğal yağlar (argan yağı gibi) ve dengeli beslenmeyle saçlarını canlandırabilirsin. Sevgilerimle, doğal güzelliğin keyfini çıkar! 🌿💫