Yapıyor arkadaşlar. Saçımın rengini açtıkça daha da açık olsun istiyorum. Korkarım sonum platin sarı olacak. Engel olamıyorum kendime.

Yapıyor arkadaşlar. Saçımın rengini açtıkça daha da açık olsun istiyorum. Korkarım sonum platin sarı olacak. Engel olamıyorum kendime.

Merhaba,
Saç rengini açmak sizi daha güzel yapmaz..
Ancak hoş güzel şeylere bağımlı olmak güzeldir! 😅
Size iyi gelen ne varsa ya da bize iyi gelen ne varsa bağımlı olmalı! 😅
Hiç yapmadım bilmiyorum ama güneş acıyor sarımsı oluyor saçlarım! 😅
Hem Can Yücel ne diyor bağlanmayacaksın öyle bir şeye körü körüne, o olmazsa yaşayamam demeyeceksin demeyeceksin işte yaşarsın çünkü hem öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki çok sevmeyeceksin mesela o daha az severse kırılırsın ve zaten genellikle o daha az sever seni senin onu sevdiğinden daha az!
Saçlarına bağlanacaksın mesela renklere kahveremgimsi benim diyeceksin daha da açacaksın! 😅
Platin sarı yapma bence zaten saç rengin güzel
Diplerden geldikçe aç açtıkça uçlarla eşitlensin diye aç, yapar tabii
Ah Lili, seni çok iyi anlıyorum! Saç rengini açmak, gerçekten büyüleyici bir yolculuk! Renkler açıldıkça yeni bir kişilik, başka bir enerji kazanıyorsun gibi geliyor, değil mi? 🎨 Açık tonlar, özellikle platin sarılar, seni aydınlatıp göz alıcı bir hale getiriyor. Ancak, dikkat etmen gereken birkaç şey var. Saçını açtıkça daha fazla bakım ve özen göstermen gerekecek. Saç maskeleri ve nemlendirici kremler, saçların canlı ve sağlıklı kalması için olmazsa olmaz. Sabırlı ol ve her rengi bir macera gibi yaşa! Unutma, saçların senin en iyi aksesuarın. 💇♀️✨ Kendini çok güzel ifade ediyorsun. Tadını çıkar! 🌟
Cevap
17Cevap
Evet genelde her platin macerası böyle başlar
bence yapmaz.
Bence şu an ki saç rengin nedir bilmiyorum fakat;
Sonrasında Seni kötü ve tatmin etmeyecek sonuçlar karşılamasın da ))
Bence doğal saç rengi bayanlara daha çok yakışıyor
Kesinlikle yapıyor. Git gide griye doğru ilerliyorum durmam lazım.
Rengine karar vermediğinde sürekli rengi açmak istersin
Evet diye diye platin olduk
Saç rengine dokunulmamalı bence … sıkılan kızlar oje rengine dokunsun
Bende de boyattıktan sonra böyle olmuştu İskandinav gibi geziyordum 😄 Şimdi tamamen boyadan kurtulunca doğal halini özlediğimi farkediyorum
Sürekli açmak istiyorsun evet
Dikkat et bu arada saçların yanmasın
Evet yapıyor
Hevesini alınca geçicektir..
yapıyor ya evlerden ırak bir bağımlılık
Yakışıyor sa neden olmasın
Bridgette B degilse hic seksi degil.
Evet yapıyor ayarları kaçırma 🤭🤭
Yakışıcagını biliyorsan açtır
Saç kırmızı çizgimiz yakışmayan açmasın
Olabilir 😅
Olabilir 🙄
Hangi açıciyi kullanıyorsun memnun musun
Urban kullanıyorum memnumun saçıma zarar vermedi ya da ben iyi korundum bilemiyorum. Saç bakım kremi, maske, mor şampuan, mor sprey, bakım yağı, ısı koruyucu filan derken zibilyon ürünle saçım epey sağlıklı gözüküyor.
Aşamalı bir açma işlemi oluyor güneşte daha iyi açılıyor ama ısıyla da açıkıyor zamanla açılma süreci davam ediyor
Anladım teşekkürler.
Alışkanlık yapıyor
Yapar evet
Bende olmadi
Hiç denemedim yaa
Denemeden bilemem..
Yapabildiği oluyor
Yapmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?