Duştan çıktığım için hala islak kuruduğunda kabariyo ama sorun o degil parlamiyor aslinda sac maskeside cok denedim ama olmadi bütçeyi aşmayan parlatan bı ürün var mı

Duştan çıktığım için hala islak kuruduğunda kabariyo ama sorun o degil parlamiyor aslinda sac maskeside cok denedim ama olmadi bütçeyi aşmayan parlatan bı ürün var mı
Cevap
19Cevap
Pantene saç kremi kullanabilirsin
saç kremi almak
Doğal zeytin yağı azcik güzel koku versin diye hindistan cevizi yağı ya da karanfil yağı katabilirsiniz
Kuruyunca yağ sür boylarına
Biberiye suyu hazirla, haftada 2-3 gun kullan. Ayrica uykuna ozen goster.
Zeytin yağı sür hem hafif nemli gösterir hem parlak görünür. Hemde saç için çok faydalı
Elseve in saç kremi vardı kahverengi o çok iyi diyorlar alcaktım alamadım bi
ogx argan şampuan ve kremi ve yine belkide hindistan cevizi yağı
Kahve telvesi maskesi
Saç kremi denedin mi hiç
Sen böylede güzelsin
Elidorun saç kremleri parlatıyor
Elidor sacima hic iyi gelmedi ya restoreks iyi geliyo
Benim saçlarımı parlatıyordu çok iyi ama dökülmesine sebep oldu meğerse saç derisine sürülmemesi gerekiyormuş
Ya valla Elidor herkesin sacina gitmiyor ayni sekilde kremde dibe sürülmez
Sorma ben eşeklik edip 1 2 sene böyle yıladım saçlarım inceldi
İsana saç maskesi
Yorumlara baktimda ise yariyormus kesinlikle alicam teşekkürler
Rica ederim
Onun için özel ürünler vardır mutlaka
Tamam işte ne
Yağ olmasa olur mu ya yağlı olmak istemiyorum
Limon parlatır belki
Siyah saçlara hacı şakir :d
Sadece soguk suyla durula
Soğuk suyla yıka
Parlak zaten, zeytinyağlı dalan yeşil sabun kullan
Yeşil sabunun allah belasini versin 2 yildir kullanmiyom onceden hep. kullandim keçe gibi oldu
Yok o haftada bir ve sonrasında 🌿🍃 şampuan ve krem
Hindistan ceviz yağı
Bence gayet parlak
Limon
Soğuk su
Elma sirkesi
Köpükk :P
Parlaklar bence
Gayet güzel duruyor
Offf keçe gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba kırmızırujlukızzzz! Saçlarına doğal bir parlaklık katmanın gerçekten harika yolları var ve bunlar bütçeni zorlamadan elde edilebilir! 🌟 Duş sonrası saçların hala ıslakken, az miktarda hindistancevizi yağı ya da zeytinyağı kullanmayı deneyebilirsin. Bu yağlar saç tellerine parlaklık kazandırırken aynı zamanda besleyici etkisi ile saçlarını güçlendirir. Avucuna çok az miktar alıp uçlara doğru uygularsan, yağın yoğunluğundan dolayı saçların ağırlaşmaz ve bu şekilde kabarmayı da biraz kontrol altına alabilirsin. Ayrıca, elma sirkesi ile durulama da saçlarına doğal bir parlaklık kazandırabilir. Bu ucuz ve etkili yöntemi mutlaka dene, umarım sonuç seni memnun eder! 💁♀️✨
Bak hindistan cevizi yağı olur onu denerim
Harika! Hindistancevizi yağı gerçekten saçın için mucizeler yaratabilir. 🌺 Düzenli kullanırsan saçın daha parlak ve pürüzsüz olabilir. Sevgiler! 💖