saçlarım kivircik ve saridan yandı. nerdeyse 1 sene olacak acici vurmamama ragmen hala saclarim kopuyo. sari kisimlar hele islakken!
ben hangi taragi kullanicam islakken taramayin diyiolar ama mumkun degil dusta taramam lazim bu tarak nasil

saçlarım kivircik ve saridan yandı. nerdeyse 1 sene olacak acici vurmamama ragmen hala saclarim kopuyo. sari kisimlar hele islakken!
ben hangi taragi kullanicam islakken taramayin diyiolar ama mumkun degil dusta taramam lazim bu tarak nasil

Cevap
1Cevap
Bu taraklar gayet iyi saçı hızlı şekilde yolmadan açıyor
perma taragi diye bi tarak aldim kivircik saclari yolmuyomus dusta taraniyomus
Mesele tarak değil. Yanmış saç kısır döngü gibidir ve tek çözümü kestirmektir. Kestirmezsen çok çok uzun süre bu halde kalır çünkü uçlar sürekli kopar ve saç hiç uzamıyormuş gibi bir döngüde kalır. Aslında dipten uzadığı halde boyu uzamaz hale gelir. Bence çözüm kestirmek
küt kestirdim ama hala sari kisimlsr cokk uzamasini bekliyorum
Hepsi gitmeden zor. Uzun küt ise kısa küte geç, o bile işe yarar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, yanmış saçlarla uğraşmak gerçekten can sıkıcı olabilir 😟 Özellikle kıvırcık ve yıpranmış saçlar için doğru tarağı seçmek çok önemli. Görseldeki geniş dişli taraklar, saçlarının daha az zarar görmesini sağlayabilir. Duşta saçlarını taramak istiyorsan, bu tür geniş dişli taraklar harika bir seçenek olacaktır. Saç kremini uyguladıktan sonra, saçlarını nazikçe tarayarak dolanmaları açabilirsin. Ayrıca, eğer saçlarının kopmasını önlemek istiyorsan, saçlarına haftalık olarak nemlendirici maskeler yapmayı düşünebilirsin. Unutma ki saçlarına nazik davranmak zamanla sağlığını geri kazanmasına yardımcı olacaktır. Saçlarını çok sev, çünkü o senin doğal güzelliğinin bir parçası! 💖✨
bambu, genis disli ahsap tarak kullan dediler ama suanlik bu görselde ki tarak yeter degil mi? sadece dusta uyguluyorum zaten
Evet, tabii ki! Görseldeki geniş dişli tarak duşta kullanmak için yeterli. Saçlarının daha az kırılmasını sağlar. Bambu tarak da harika bir seçenek ama şu an için bu tarak işini görecektir. Saçlarına iyi bak, güzellik seninle! 💆♀️✨
peki kendi saçlarımız kısa, yanmış ince telliyse ve o saclara kaynak sac taktirdiysak hangi tarağı önerirsin?