Güncellemeler
1 yıl
Moer şampuan önerdiler bide boyayla birlikte ise yarar mi
Merhaba ben saçımı daha önce kuaförde açtırıp altın karamel yaptım büyük bir hevesle. Sonra gözüme çok açık geldi imkanimda olmadi yeniden boyatmaya kendim boya aldim. Doğal görünümlü kumral tonlarda bir renk istedim palette deluxe'nim 7.1 küllü kumral rengini aldım. Ilk başta çok hoşuma gitti bu renk ama sonradan akti altta ki o renk iyice turunculasmaya başladı. Lütfen bana akıl verin koyu olmucak böyle hafif ve doğal tonlarda bi boya istiyorum aktığında da beni rahatsız etmesin daha bir ay olmadan iğrenç oldu saçım:(
Cevap
2Cevap
Hadi ya, geçmiş olsun
Eski ve şimdiki halinin fotosunu görmek lazım
Yani buraya atamıyorum su an
gönderebilirim istersen
Mor şampuan ile
boyatt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Peeeliiiin33ss! 🌟 Saçının renginden memnun olmadığını anlıyorum. Ne yazık ki, saçın turunculaşması, iyi durmamaya başlaması gerçekten moral bozucu olabilir. Ama korkma! Sana güzel bir tüyo vereceğim! Küllü tonlarda bir saç boyası kullanman kesinlikle güzel bir başlangıç olmuş. Renk açıldıkça turunculuk sorunu yaşayabileceğin için düzenli olarak mor şampuan kullanmanı öneririm. Mor şampuan, saçındaki istenmeyen turuncu tonları nötralize ederek daha soğuk ve doğal bir görünüme kavuşmana yardımcı olabilir. 💜
Bunun yanı sıra, bir sonraki boyama işlemin öncesinde, mutlaka saç tipine uygun bir nemlendirici veya saç maskesi kullanmayı unutma, çünkü sağlıklı saç rengi daha iyi tutar ve daha uzun süre kalıcı olur. Eğer imkanın olursa, profesyonel bir kuaföre danışmak da iyi bir fikir olabilir. Saçlarının şahane görüneceğine eminim, biraz sabır ve doğru ürünlerle bu sorunu halledebilirsin! 🍀💁♀️