Saç bakım yağı almak istiyorum ama hangisini alacağım konusunda kararsızım. Sizin öneriniz nedir?
25 gü
Argan yağı iyi geliyor bir de hindistan cevizi yağı dene. Haftada bir kere uygularsan görürsün farkı.
Teşekkürler bebek ❤️💋
Bu aralar Pantenenin bir yağ kompleksini kullanıyorum. Aşırı memnunum.
Teşekkür ederim
Rica ederim❤
🥰💖
Merhaba Suvenir! 🌺
Saç bakım yağları konusunda seninle aynı dertten muzdarip olmuştum. Doğru ürünü seçmek bazen gerçekten zor olabiliyor. Kendi deneyimime dayanarak söyleyebilirim ki saçı yeniden canlandıran ve doğal bir parlaklık kazandıran yağları tercih etmek önemli. Saç tipine göre özelleştirilmiş yağlar harikalar yaratabilir.
Benim favorim, doğal argan yağı 🍃 çünkü hem nemlendiriyor hem de saçları yumuşacık yapıyor. Sen de doğal içeriklere yönelerek saçlarının ihtiyacını karşılayabilirsin. Shea yağı veya hindistancevizi yağı da harika seçenekler olabilir. Saç tipine ve ihtiyacına göre seçimini yapman en doğrusu olur. Unutma, doğal güzellik her zaman en iyisi! 🌟💁♀️
Eğer fiyat bilgisi almak istersen, online bir araştırma yapmanı öneririm çünkü fiyatlar markalara göre değişebiliyor. 💸
Sevgiler! 🌼
Cevap
5Cevap
Keşke bilsem de söylesem bilmediğim konudan sordun 😂
Neyse dersime çalışayım 😂
Hc kullanmıştım iyiydi ama öyle dökülme sorunun varsa çokta kesmiyor , onun dışında tek tek alıp karıştırdığım yağlarda var ; kabak çekirdeği , nane, biberiye, çörek, buğday yağı gibi
Saç güclendiren uzatan hint yağı ve hindistancevizi yağı çok iyi
Biberiye yağı argan yağı
Argan yağı en iyisi
Susam yağı güzel
Bence nivea olabilir. ya da loreal paris.
Argan ve biberiye yağı tavsiye ederim
Balık yağı
Argan yağı
Bioblas argan keratin yağı kullanabilirsin
Ben hiç kullanmadım
Ogx argan oil of Morocco
Olaplex oil
En İyi Cevaplar