En iyi saç bakım yağı hangisi?

Merhabalar canım💙
Sana harika haberler ile geldim. Artık hangi saç bakım yağını saçlarıma uygularım derdine son! İlk başta saç bakım yağının saçlarımıza ne gibi faydaları var bilgilenelim. Ardından sana tavsiye etmek istediğim, saç bakım yağından bahsetmek istiyorum.
- Saç bakım yağları saçlarımız için, inanılmaz yararlı faydaları vardır.
- Her kadın gibi bende saçlarıma bakmayı seven biriyim. Saç bakım yağlarını araştırıp, uygulamayı çok seviyorum. Peki saçlarının canlı, dolgun ve hoș görünmeye hakkı yok mu? Elbette var. Sana işte tavsiye etmek istediğim ürün "Elidor Elvin Levinler Nar Çekirdeği Saç Bakım yağı" içeriğindeki nar çekirdeği yağı sayesinde C vitamini deposu olup saçlarımıza hayat getirir :) Ağırlaştırmayan formülü ile, saçların canlı ve dolgun görünüme sahip olacaktır.
- Benim en sevdiğim meyvelerden biri nar. Özellikle güvendiğim marka elidor olduğu için, rahatlıkla nar çekirdeği saç bakım yağımı kullandım. O kadar hoş bir kokusu var ki. Anlatılmaz, yaşanır denilir ya. Kendimi doğada hissettim diyebilirim. Saçlarım zaten elidor sayesinde bakımlıdır. Bir de Elidor Elvin Levinler nar çekirdeği yağı sayesinde, daha da saçlarım dolgun görünüș kazandı. Çok memnun kaldım ve her duș sonrası kullanmayı ihmal etmiyorum. Kısaca kullanımından da bahsetmek istiyorum.
- Bence hemen bir göz atmalı ve sipariş vermelisin. Sağlıklı saçlara sahip olmak seninde hakkın 💙
- Saç bakım yağı elbette saçlarına gereken bakımı uygular. Ama saçlarımızın temiz olmasını sağlayan ilk adım, kullandığımız şampuandan geçmez mi? Kesinlikle geçer.
-Bu yüzden Elidor Elvin Levinler Setinin saçların için, sağladığı güce inanmalısın. O kadar güzel bir set ki.. Șampuan, saç bakım kremi, süper saç kremi ve Elidor bizi düşünerek duș öncesi, süper saç bakım maskesi sunmuş. Evde kendin saç bakım maskesi hazırlamak yerine, duș öncesi yorulmadan içeriğindeki o güzel C vitamini ile, saç maskeni uygula hacimli saçlara merhaba de!
- Şampuan seçerken çok zorlanıyoruz. "Ya dökülürse, ya saçlarım bakımlı görünmezse" gibi endişeler aklımızı kurcalayıp durur. Elidor By Elvin Levinler Gün Boyu Hacimli Saçlar Seti sayesinde, saçlarım ağırlaşmadan hacme kavuştu ♥ Üstelik etkisi gün boyu sürüyor. Ee hadi daha ne bekliyorsun? Enerjinin kaynağı saçların Elidor By Elvin Levinler ile bulușsun💙
ben sarımsak ve zeytinyağı kullanıyorum senelerdir. orman gibi saçlarım va r:)
sarımsak yağı ve şampuanı kullanıyorum. aktarda bulabilirsin. zeytinyağıyla beraber karıştırıp kullanıyorum evet. sür diplere uçlara 2 saat tut yıka
sarımsak yağı ile zeytinyağını karıştırıp sürüyosun markası nedir bu yağların bir de kullandığın saımsaklı şampuanın markası ne yağların da markasını sölersen sevinirim güvenmiyorum pek yağlara markası da önemli
argan yağı nasıl canım argan saç bakım yağı da varmış duydun mu kullandın mı mecitefendinin saç bakım yağını kullanıyosun sanırım da saç için en iyi yağ hangisi badem mi zeytin mi yani en iyisi
yani sarımsak yağını yeni duydum mecit efendinin sarımsak yağı var mı bir de argan hakkındaki düşüncen
Mecitefendiyi bende kullanmıştım çok işe yaradı gerçekten tavsiye ederim.
yağ olarak genelde badem yağı falan kullanıyolar ama sarımsak kür olarak ya da şampuan olarak oldukça etkili
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Karışım olarak bilmiyorum ama zeytin yağı duştan yarım saat ya da 1 saat önce sürüyorum 1 yıldır. saçlarım ipek gibi oldu ne kırık ne kabarma ne yıpranma var aksine çok canlı ve parlak
argan badem
Zeytin yagi
argan ve badem yagı d ve e vitaminiyle beraber sampuana karıstır sonuc mukemmel
bepantene evigen bemiks argan badem yağını mı karıştırcam şu eczanedeki vitaminler mi argan yağının faydası nedir
argan yagı gozeneklerı acar badem yagı besler eczanede satılan igne ilaclar gibi d ve e vitamını sacların gelısımını ve kreatın dengesını saglar
En İyi Kız Görüşleri