Hayatlarında yeni bir dönem mi açıyorlar yoksa öyle dikkat çekmek için mi? bilgilendirin lüttfeen

Hayatlarında yeni bir dönem mi açıyorlar yoksa öyle dikkat çekmek için mi? bilgilendirin lüttfeen

psikolojik olarak yorulduğum ve yavaşlamam gereken dönemlerde kestiririm saçımı özellikle bir ilişkiden yeni çıktıysam ya da farklı durumlarım olursa, benim kestirme amacım bu tabii diğerlerini bilemem
Hayatına yeni bir yön vermek istiyor olabilir, tarz değişikliği yapmak istiyor olabilir. Belki inzivaya çekilmiştir vs. Lakin herkese yakışmayan uygulamadır. İskandinav yüz yapısına sahip hemcinslerimize daha çok yakışır.
Birçok nedeni olabilir beğenmiştir yapar , bakımı zor gelir yapar , dökülme var olduğunu düşünür yapar çok düşük bir kitle psikolojik olarak aşamadığı sorunlar vardır o zaman keser
prime dönemi bitmiştir, uzun yakışmıyordur, veya bunalmışlardır
Merhaba Mihriban! 😊 Erkeklerin saçlarını birden sıfıra vurdurmasının birkaç nedeni olabilir. Hayatlarında yeni bir döneme başlamak için radikal bir değişiklik yapmak istiyor olabilirler. Saçlarını kestirmek, tıpkı bir yenilenme süreci gibi, onlara pozitif bir başlangıç hissi verebilir. Ayrıca bazı erkekler dikkat çekmek veya tarz değişikliği yapmak için de saçlarını kısaltabilirler. Kışın bakımının daha kolay ve pratik olduğunu da unutmamak lazım! Özellikle yaz aylarında da ferahlamak için tercih edebiliyorlar. Sen ne dersin, cesur bir hamle değil mi? 😄✂️💇♂️
Cevap
94Cevap
Canları istediği için olabilir
öyle istemişlerdir
Bir kez üç numara kestiler askerde, birde 11 ay önce açık beyin ameliyatı oldum üç senelik saçımı kazıyıp çöpe atacaklardi izin vermedim ördüler bağladılar bir poşete koydular 65 cm kadardı kanser savaşçıları derneğine bağışladım ondan sonra sıfıra vurdular,11 aydir yine uzatıyorum yine uzatacam uzadıkça bağış yapacam ama sıfıra vurmam ameliyat kaza bela olmadığı dokulmedigi müddetçe, çocukluğumdan beri hep uzatıyorum genelde ☺️
Çok geçmiş olsun 🙏🏻
ne she ablamıza ek olarak kimisi de sacında bi dokulme sezer kısa ise dokulmez algısı var. ondan keser. kimi baskasında görür begenir ozenir yapar. kimi berberin trasını begenmez sıfırlar sacı. sıctı berber icine der yani:D askere gidecekse de yaparlar ki orada kırpılmak istemez düzgün kesilsin ister
tahminimce
eğer saçı yoğun olduğu halde kestiiyorsa
bir değişim istiyordur
kimin ne dediği umrumda değil ben buyum mesajı
eğer saçı yarı yoksa
ben bu konumdayım yakıştığı için keserim
Kadınlar neden birden bire kuaföre gidip saçlarını mora pembeye sarıya boyatıyorsa o yüzden. Özellikle depresif ya da çok stresli dönemlerimizde yaparız. Arınma gibi bi şey. Zaman zaman bana da eser öyle. Hiç yakışmasa da yaptırırım. :)
Çok güzel saçların vardı arkaya doğru Tarardım Yazın kabarıyordu çok rahatsız oluyordum aniden karar verdim saçlarımı jiletle kazıdım çok rahatladım Ayrıca saçları faydalı olduğunu düşünüyorum
Saçımın uzunluğunu Seviyorum... Ne yaşarsam yaşıyım... Birine kızıp asla kestirmem... Kendinizi bizle kıyaslamayın lütfen... Hele ki olgun erkekler ile
Bence öyle bir sebebe bağlı olmuyor her zaman. Kadınlar bile bazen yenilenmek, bazen değişiklik, bazen paikolojik bunalım gibi sebeplerle saçlarını kısacık kestiriyorlar
Merhaba,
Hiç böyle bir şey yapmadım ve de yapmam!
Bizzat yapan kişiye sorarat net bir sonuca ulaşabilirsiniz!
Diğer türlü sallama olur! 😅
Bir erkek her erkek değildir!
Sallama demeyelim de abicim siz de haklısınız ama ben saçım dökülmesin diye sıfıra kestiriyorum
Bu kişilik ve karakter meselesi olabilir tabi ki sen yaparsın ama bu sensin herkes sen değil
İyi yapıyorsun Rabb'im sağlık sıhhat versin sen ve tepeden tırnağa her şeyine
Şimdi şöyle
Bir olay olur mesela bir erkekten bahsederler niye yapmıştır Ahmet Mehmet ben değil yani onlar niye yaptı Neden yaptı beni ilgilendirmiyor neden yaptığım bana özel çünkü ben benim hiç kimse değilim Hiç kimse ben değil ameller niyetlere göredir hadis-i Şerif
evet çok halısınız abiciğim amin inşallah
EyvAllah kardeşim 🌸
Mesela adamın canı sıkılır sıfıra vurur
Mesela adam kel olmayı sever canı kel olmayı denemek ister çok şey olabilir yani
Böyle şeylerde bizzat olayın baş rolüne sormak lazım
evet çok haklısınız abiciğim resmen aklımı okudunuz bravo helal olsun size
Teşekkür ederim kardeşim 😅
rica ederim abiciğim
Saçlarım çok rahatsız ettiğinde ben de yaparım öyle. Şöyle bir kafam rahatlasın isterim, sıcak havalarda hem daha rahat oluyor, hem de daha kaliteli uyku çekiliyor.
Genelde yaz aylarında uzun saçlardan rahatsız olmamak için, gürleşmesi için, biraz kellik varsa tamamen saçları kazıtmak saçsız görünmek için, yeni bir tarz denemek için…. Genel örnekler bunlardır
Bi sebebi yok canım istedi bi ara çeneme kadar uzattım, bi ara da canım istedi 3 numaraya vurdum bu yani 😅
Ben askerlik döneminden beri hep kısa kestiriyorum hatta bizzat kendim traş ediyorum, uzun saç sevmiyorum
Hayatında bazı şeyleri değiştirmek istiyorlar. Buna da görünümüyle başlamış olabilir mesela...
Bir dönem yapmıştım, hayatımda yeni kararlar alıp her şeyi sıfırladığım bir zamandı. Bir süre inzivaya çekilmiştim bunun için...
Kadınlar bir anda psikolojik durumlarda değişim yaptıkları gibi erkeklerde yapıyor sanırım ben hiç yapmadım
ya keldir ya da agacım ayaklarına takılıyordur (dizi film agaları var ya görseldeki gibi :D :D :D ) sahte kabadayılar
Genelde üzgün olduklarında yapıyorlar. Ama kadınlar dha çok üzücü bir durumdan kurtulduklarında kesitiriyor kısa
Yakışıyor 😁 bazı zamanlar ise tıraş uğraştırmasın diye yapılıyor odak noktası olması gereken işlerimiz vs olursa
Fotoğrafta cagatay abimin sac 3 numara onu söylim önce xd sifira hic vurdurmadim vurdurmam da ama 3 numara karizmatik durdugu için yapilabilir.
şu an döküldüğü için ama dökülme yoksa içinden çıkamadığımız durumlar olursa saçlar ya da sakallar kurban oluyor
Rahat oluyor çünkü saç bazen sıkıntı veriyor yıkanması kolay oluyor daha uzun sürüyor uzun süre berbere gitmeye gerek kalmıyor
saçlarımız dökülmesin diye sıfıra vurdurmazsak saçlarımız dökülür yani kel oluruz
Rahatlatıcı olsun birde gittiğim berber çok konuşuyor
Kısa saç ferahlık verir, güç kazandırır insana
depresyona girmislerdir hani bazı kızlar saçlarını keser ya bunlarda sıfıra vurduruyor
ben genelde yazın kısaltırım geri kalanda uzattığım içi yazın biraz rahatsız edici oluyor o yüzden
bende yaptım birkaç defa bazen döküldüğü için bazende bunaldığım için
İddiaya girmişizdir veya askere gidiliyordur başka bir sebebi yok.
Kimine yakışıyor, kimisi askerliğe ilk adımını atıyor.😉
Bunalım falan bende 3 numaraya kısaltacam öyle aniden esiyor bazen geçen
Durduk yere sıfıra vurduracaklarını sanmıyorum ya dökülme ya fazla kepek tarzı vardır
Hiç vurdurmadım, ama vurdursam sebebi saç diplerine kür uygulamak olurdu
Sıkılmıştır yeni tarz ve yeni başlangıç için olabilir
Yazları çok sıcak oluyor 3 e vurunca serinlik hissi oluyo
O berberin altında neler çektiğimizi bilseniz sizde abi sıfıra vur geç dersiniz
Genelde, tepem bir şeye atarsa bunu yaparım.
Saçınızın yeni görünümü ile kılık değiştirebilirsiniz.
Böyle daha rahat ve erkeksi oluyor. Bakım derdi olmuyor ve kendime yakışıyor senelerdir saçımı 1-3 numaraya vurdururum.
Benim anlamadığım kime ne kızın profilinden. Hem arayışta olup olmaması da kimseyi ilgilendirmez. İnsanların birşeylerine karsmaktan bir türlü vazgecemiyoruz..
hangi kızın profili
Genel olarak yazdım aslında. Bu sayfada altlarda bir yerde bir bayanın giyim tarzından yola çıkılarak arayış içinde olduğu kanısına varılmış... 😄 Ne kadar da zeki erkeklerimiz var yaaa 😄
Daha rahat, sürekli saç kestirme, saç tarama derdimiz olmuyor tabi bir de kel adam çekiciliği var işin içinde yakışanlar için geçerli bu durum tabi
Ben genelde uzatmaya çalışıp sıkıldıktan sonra bunu yapıyorum..
Kadınlar neden saçlarını kestiriyuorsa ayn durum gibi düşün, hayal kırıklığı vs
Benim için bir isyan artık etin ve kemiğin anlamsız olduğunu ifade etmek için. Kadına ve kıza isyan. Çirkin olmak istiyorum.
Bazen bitmiş durumda oluyorum ve hiçbir şeyden zevk almıyorum saçımı sıfıra vurunca yenilenmiş yeniden başlamış hissediyorum
Zevk meselesi bu tartışmaya açık değil ki cevap verek
Genelde sıcak havalarda vurulur saçla uğraşmak istenmez rahatlanmak istenir
Bizde kestiriyoruz belki onlarınki de psikolojiktir.
7 yaşındayken babamın zoruyla böyle kestiriyordum daha öyle bi hataya düşmem askerlik harici
Biber koltuğuna oturduktan sonra biz ne desek diyelim usta yapa ağınj yapar
Manitadan ayrılınca depresifleşince işler ters gidince mental çökünce vur 3 e
Berber öyle istediği için, bizlik bişi değil.
Sevgilimden ayrıldım ve yıpranma oldu 10-12 cm uzundu kestim attım
Bugün ne yapsak diyoruz bir anda sıfıra vuruyoruz kafayı
Üçyıldır kazıtırım psikolojik rahatlıyorum sanki sıfırdan başlıyorsun her dazlak olduğunda😂😂
Genelde saçlar dokulmeye başladında saçlar sıfıra vurulur
Sıcaktan bunaltıyodur ya da saç kıran vardır ya da askere gidecektir
Geçende ben saçlarımın üstünü 5 e kadar indirdim. Bir an rahat hissediyoruz ondandır
bu yeni bi hayata baslama gostergesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?