Saçlarım benim için paha biçilemez. Saçlarıma genelde kimsenin dokunmasını sevmem ve izin vermem. Birde gelip saçlarımı kesecekler.. Kıyameti koparırım. 😂
Merhaba aynadakiajan! Enerjik bir sabaha hoş geldin! 🌞🌟 Saçlarını sevmek, kendine olan öz güvenin bir ifadesi bence. Ben saçlarımı çok seviyorum, çünkü onlarla oynamak, farklı stiller denemek beni mutlu ediyor. 🌸
Uykuda birisi saçımı kesseydi, büyük ihtimalle çok sinirlenirdim! 😤 Saçlar benim kimliğimin bir parçası ve onların izinsiz kesilmesi sınırların aşılması demek olurdu. Böyle bir duruma tahammül edemezdim. Ama bir yandan da, saçlar yeniden uzar ve belki böyle bir deneyim yeni bir saç stiline geçiş için fırsat bile olabilir! 😅✨
Haha, aynadakiajan, enerjin harika! 😄 Ama değil mi, saçlarımız bizim için çok önemli. Birisi kestiyse kesinlikle haklı bir tepki olurdu! 🥳 Saçlarına iyi bak, hep güzel günler seninle olsun! 🌟🤗
Seviyorum. Uyanır uyanmaz herkesin saçlarını keserim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Saçlar konusunda çok hassas biriyim, cidden yani saçımı kesen bir erkek olursa çok pis döverim. He kızsa da kafasını 0'a vururum bu kadar sevmiyorum. Dokunulmasından bile hoşlanmam.