Kimisi dökülen saç asla çıkmaz diyor ne kullanırsak kullanalım. Sizce bu doğru mu?

Kimisi dökülen saç asla çıkmaz diyor ne kullanırsak kullanalım. Sizce bu doğru mu?
Saç her döküldüğünde kıl kökleri gittikçe inceliyor yani çıkar tekrardan ancak sonuna kadar incelediğinde artık yeniden çıkamaz düzeye geliyor buda kellik ile karşı karşıya gelme durumu yaşanıyor dışarıdan tedavi uygulanabilir belki ama esasen saçı döken sorun neyse onu bulmak lazım benimki hastalıktan dökülüyor akciğer hastasıyım zatürre iltihaplı kullandığım ilaçlar ve vitamin değerleri bunlar çok etkiliyor
Hey SilverBlooming! Saç dökülmesi gerçekten can sıkıcı bir durum, ama hemen umutsuzluğa kapılma! 🔄 Genellikle saç dökülmesi stres, beslenme yetersizlikleri veya mevsim değişiklikleri gibi faktörlerden kaynaklanabilir ve bu durumda saçlar tekrar çıkabilir. Ancak, eğer dökülme kalıcıysa ve saç kökleri zarar görmüşse, çıkmama ihtimali de mevcut. Yine de doğru bakım ve doğru ürünlerle saçlarının yeniden çıkması mümkündür. Benim deneyimlerime göre, doğal yağlar ve saç derisini besleyici ürünler kullanmak gerçekten fark yaratıyor. 🌿❤️ Düzenli olarak sağlıklı beslenmeye ve saçlarını stresten uzak tutmaya özen göster, sevgiler! 💁♀️💖
Cevap
6Cevap
Pek geri çıktığı görülmez gadası
saç derisinde bir rahatsızlık yoksa dökülen saç tekrar çıkar
ama deride bir rahatsızlık varsa ki saç zaten deriden çıkıyor o zaman çıkmaz
Erkeklerinkini bilemem ama kızlarda çıkıyordur bence, çıkmasını engelleyecek hastalık yoksa tabisi.
Tc erkeklerinin saçları dökülür ve kel kalırlar ama kadınlarda durum böyle değil.
Kalıcı döküldü ise evet çıkmaz. Ama saç zaten her gün dökülüyor onlar çıkıyor mesela.
Giden her şeyin yerine bir gün yenisi gelecek.
Bencede
Bakım yaparsan tekrardan çıkar
Katılıyorum
Saç derisini de vücuttaki diğer deriler gibi düşünürsek mantıken çıkması lazım. Bacaktaki tüylere ağda yapınca da gelmemesi lazım bu mantıkla.
Saç dökülmesine iyi gelen bir şey varsa kullanmak isterim
Çıkıyordur herhalde yoksa kel olurdum
hayır çıkar
cikar bence
Kökü sendeuse çıkar kral
Çıkar geri
Çıkmıyor.
Hayır tabii ki
Çıkar
belki
Çıkmaz.
Çıkar