Saçlarım çok kabarık kuaförde bile fön çektirsem Max 1 saat sonra kabarıyor bozuluyor. Arzumun keratin etkili lila bir düzleştiricisi var daha yeni aldım sayılır ama işe yaramıyor bende. Kardeşimle ortak kullanıyoruz onun saçlarını jilet gibi yapıyor benimkinin kabarıklığı bile azalmıyor. Bunlara dayanarak bana güzel bir model önerir misiniz?
Max 2500₺ verebilirim maalesef 2600 bile olsa alamam ne yazık ki üniversiteye gideceğim için maddi konuda biraz sıkıştım diyebiliriz.
Onun dışında Remington baktım herkes önerdiği için ama bütün modellerinde kötü yorum olduğu için almadım. Bana önerdiğiniz markanın modelini de yazarsanız çok sevinirim çok teşekkür ederim şimdiden.
Max 2500₺ verebilirim maalesef 2600 bile olsa alamam ne yazık ki üniversiteye gideceğim için maddi konuda biraz sıkıştım diyebiliriz.
Onun dışında Remington baktım herkes önerdiği için ama bütün modellerinde kötü yorum olduğu için almadım. Bana önerdiğiniz markanın modelini de yazarsanız çok sevinirim çok teşekkür ederim şimdiden.
Güncellemeler
1 yıl
🥺🥺
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar