AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Dyson markası iyidir
https://www.trendyol.com/grundig/hs-5630-glamstyler-135-c-210-c-iyonik-sac-duzlestirici-p-2699562?boutiqueId=61&merchantId=106271&advertItems=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
Bunu kullanıyorum ve memnunum şahsen. Ama senin saçlarına bittim ya rengin tonu boya markası ne?
İkisi icin de teşekkür ederimm, en son Vertone 66.60 acik kizil kullandim ama bu tonu yakalayinca uzerine hangisini boyarsan 1 2 yikamada akip zamanla ayni renk oluyo senelerdir boyle
Tonu cidden çok iyi göz alıcı
Ama sende durduğu gibi bende durur mu bilmiyorum.
Kendin mi boyayacaksin yuzunu gorursem ben yakisip yakismicagini soyleyebilirim
Yüzümü burada paylaşmasam olur mu? Sana atayım bi. Ayrıca kendim değil ya kuaföre boyatacam :)
tkip ettim seni
Remington çok boktan onu alma paso bozuluyo. Babyliss iyi sanırım. Fiyatından haberim yok ama bi Dyson değildir muhtemelen😂
Dysonu ne cok övduler ya fiyati asiri pahali ki onun remingtonu da oneren vardi almiyim o zaman taam. Panasonic nasıl sence
Ya Dyson her konuda övülüyor. Pahalı ama 😂 remington çok iyi aslında ama bozuluyor senede bir. Ama panasonicten çok daha iyidir ahah bu arada konu dışı ama saç rengin inanılmaz yakışmışşş
Panasonic kullanan kuzenim senelerdir kullaniyo bozulmadi hic. Digeri de o sekil 7 senedir kullaniyomus remingtonu.. ilginc bak fikrimden caydirdin beni napicam simdi😅 teşekkür ederim ayrica🙃
Kafanı iyice karıştırdım 😂 7 sene iyiymişş. ya bak remington gerçekten çok iyi ama arıza yapıyo yani. Gerçi götürünce yapıyolar ama git geri al derken 1 ay sürer net. Bence babyliss ya da remington al diğerlerinden daha iyi. Ama panasonic de iyidir belki bok atmıyım şimdi bilmeden ahah. rica ederim bu aradaaa 🌝😊 yakma o güzelim saçları boş ver alma 😂
Ya bi kac kisi de Arzum diye bi marka onerdi de hic duymadim daha once baya kaliteli diyolar denesem mi
Arzumun hiç bi ürününü almam ben şahsen 😂 kütük gibi geliyo bana. Gerçi iyi dediğimiz markalar da gümlüyo. Yani biraz şansa kalmış. Yorumlara baktın mı trendyoldan filan?
Bakicam yarin hepsine tek tek. Braun da güzel gerçi ama kabariyo saclar 1 saat sonra. Senelerdir onu kullaniyorum da. Neyse gece gece oturmus benle fön sectigin icin tesekkur ederim iyi geceler daha fazla tutmiyim 😅
Ben sana benim modeli atıyım istersen yeni aldığım baya iyi sorunsuz gidiyo. Ahah estağfurullah bu arada ya. Sohbet edesim vardı bu da bahanesi oldu iyi de oldu hem😊 Zaten uykum da yok pek 😅 rica ederim işe yaradıysa söylediklerim ne mutlu bana
Merabaa, Olur fotosunu alirim. Da simdi erkek saciyla kiz saci bi degilki seninki kisa benimki uzun😅
Ahaha kız kardeşlerim kullanıyor zaten genelde ben de arada bir yapıyorum ama daha çok fön benimkisi 😂 senin saçlar çok kabarıyo mu
Saclarim bayagi gür benim yani kabarmasini önlemek zor ay dur ozelden seyapcam
Aa süper olur ama benim xper yok yazışmayı senin başlatman lazım ben yazamıyorum😅
Remington S8598 ben de var ben 400 tlye almıştım baktım 2K olmuş o kadar etmez saçın güçsüzse saç döküyor
Arzum sac düzlestirici
Arzum. yıllardır tek bu marka kullanırım aşırı dayanıklı😂
Senelerdir Philips kullanırım, küçük ev aletlerinde de *
ütü makşnesi kullanıyordu bşzim nesil
55 sene once felan mi amca jsbd
yok 155 kanuniden izin alıyordu kızlar
Remington S8598
Al bunu köşene çekil.
Taam
Direk Dyson al geç 😄
Tek tek butun maşalari fonleri aldim o yuzden ihtiyacim yok diye sade düzleştirici aliyim dedim😅
Benim Grundig yıllardır aynı duruyor maşallahi var 😄 Makaron mavi ahsjd
Remingtonun keratinli düzleştiricisini al dümdüz oluyor
Arzum AR5035 al bunu 😃
Harbi mi ya
Bak yorumlarına aklın da soru işareti kalmasın.
Gönül isterki bi Dyson al ama o kadar para vermenin bi anlamı yok onun için uygun hesaplı uzun ömürlü olsun yeter ısı derecesini 180 den yukarıya fazla geçmediğin sürece hem saçına fazla zarar vermez hem de aleti daha uzun yıllar kullanırsın 😊
Ya ben aksine daha sicak olsun 230u gecsin istiyorum da😅 dysona gerek duymuyorum cunku tum maşalarim fonlerim var düzleştiricimi degistirmek istiyorum sadece Braun kullaniyorum da kabariyo sacim
Bunun max derecesi 230 derece 230 dan fazlasına gerek yok et pişirmiyeceksin 😃 derece ne kadar yükselirse saçına zarar veriyor ve bu tarz ürünlerde fiyat performans ürünü olduğu için 3 yıl garantisi olsa da iç rezidansı aşırı derecede uzun ömürlü olmuyor maalesef önemli olan saçlarını yakma dan zarar vermeden kısa sürede düşleştirmen iç kısmı da seramik plaka 😊
Cok tesekkur ederim🙃
Rica ederim 😊
Philips uzun yıllardır kullanıyorum.
Bende fakir var yıllardır taş gibi
Dyson.
Bobregim yetmiyo diyorum anlamiyo musun
İnan hepsi aynı (kuaförüm)
Hocam braun kullaniyorum senelerdir ama Panasonic ile bi kere duzlestirmistim cok iyi olmustu kabarmamisti diger fonlerle kabariyo gibi geliyo yalan midir
Yalan dolan hepsi aynı hersey sende bitiyor güzel çekersen istediğin gibi olur çok bastırcağın yerde var tutup gecicegin yerde hepsi milisaniyelik seyler ama sonucu etkiliyor
Aaa
düşünüyorum emin olunca sanada söylerim.
Ucuz al
Niye
Uzun gidiyo
Aa
Benimki 100 tllik 4 sene oluyo. d
İsmi ne
Sinbo
Təşəkkürlər
Rica ederim
Remington
Dyson.
hepsi aynı pislik