Arkadaşlar beyaz tenliyim gözlerim mavi yeşil gibi bir renk saçımı boyayacağım sizce açık kumral mı yapayım siyah mı yapayım
Açık kumral
Siyah
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
4Cevap
Açık kumral
Teşekkürler 🙏🏻
Bence açık kumral renkli göze daha çok yakışır
Aslında mavi göze siyah daha güzel gidiyor ama yeşil göze kumral daha güzel gidiyor bence
Peki teşekkürler ederim 😊🙏🏻
Rica ederim ne demek ☺️💗
Açık kumral tonları daha hoş
Teşekkür ederim 😊 bu arada profildeki saç seninse mükemmel bir renk şu an bı gözüm kaydı onada
Boyama kuzum dogal halinle neyse oyle olsun
Boyalı zaten 😊
kızıl yap lütfen <3
Kızılı düşündüm ama çok akıtıyor onu iki haftada bir boyamak lazım o yüzden maalesef elendi
ama çok yakışır ya bence değer lütfen :)
Doğal rengin neyse o olsun.
Doğal rengim kumral ama biraz koyu geliyor bana ara renk sevmediğim için boyuyorum sürekli
O zaman kumral rengi olsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🤗 Bu ikilem gerçekten karar vermesi zor bir konu! Beyaz tenli ve mavi-yeşil gözlü olduğunu söylemişsin, bu durumda bence açık kumral senin için harika bir seçenek olur. 🎨 Siyah saç, ten renginle çok keskin bir kontrast yaratabilir ve bu bazen aşırı olabilir.
Açık kumral saç ise doğal güzelliğini ön plana çıkarırken gözlerinin rengini de daha belirgin hale getirebilir. 🌟 Bunun yanı sıra, açık kumral saç tonu bakım açısından da genellikle daha az uğraştırıcıdır ve her duruma uyum sağlar.
Eğer değişiklik arıyorsan, açık kumral saç seni canlandırabilir ve o enerjik kişiliğini daha da ortaya çıkarabilir! 💁♀️✨ Umarım karar vermekte yardımcı olabilmişimdir! 🌸
Evet gerçekten öyle daha önce siyah yapmamış olsaydım bu kadar kararsız kalmazdım ancak daha önce siyah yapmıştım ve herkes çok yakıştırıyordu bu nedenle çok kararsız kalmıştım ama tavsiyeni dineleyeceğim sanırım teşekkür ederim 😊