Hava Astsubaylık mı Deniz Astsubaylık mı Kara Astsubaylık mı?
Sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden?
Artı ve eksi yönleri nelerdir, hangisi daha iyi?
Hava Astsubay
Deniz Astsubay
Kara Astsubay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende hava düşünüyorum ezilme falan olmuyormuş anlamadığım şey ezilme neden olurki zaten herkes birbirine saygı göstermeli eğer iyi bir puan alırsam deniz harp seçmeyi düşünüyorum bilmiyorum bende çok kararsızım inşallah hayırlısı olur knks
Astsubaylıkta çok ezerler ama haberin olsun. Bunu göze almalısın.
herşeyi göze aldım dostum teşekkürler
Ciddiyim kolay değil biliyorum çünkü. Kararınızda emin olun haribyede çok ağlarsınız. Meslekten istifada tazminatı var sizi yolunuzdan döndürmek gibi olmasın ama. Sıkıya gelemiyorsan ağlarsın.
Ağlatırlar yani. Ben ağlatırım şahsen
herşeyi detaylıca biliyorum zaten kararımdan da son derece eminim. disiplin güzel şey sıkıntı değil
hangi kuvveti tercih ederdiniz keşke onu da söyleseydiniz
Hava tercih ederdim. Ben karacıyım ama kara-havacı olmayı planlıyorum. Subay*
Denizcileri afedersin amele gibi kullanıyorlar sakın deyim
tam olarak kim olarak ağlatıyosunuz söyleyin de bilelim o zaman burada ağlatırım demekle olmuyor o iş öyle okula giremeyen mesleği karalıyor
İzmir Menteş Atat kampı Kara Subay Öğrencisi Melih Yakıcı olarak seni atat kampında görürsem mesleğimi elime aldığımda çok güzel üstüne oturup ossura ossura şınav çektirtirim sana haberin olsun. İsmini ver de bilelim
daha mezun olmadan astını ezmeyi kafana koyuyosan o da senin bilceğin iş ama emin ol yaptığın hiyerarşiye zarar vermekten başka bir şey değil hele bir Türk Subayına yakışacak bir davranış hiç değil
Altta çocuğa ne yazmışsın üst devren olucam yazmışsın. Beni karalamaya çalışma daha demin çocuğum birini üst devren olucam belki diyerek karalamaya çalışmışsın zaten. Zevzeklik edip beni strese sokma. Ben sana işin zorluğundan bahsediyorum. Sana da kampta böyle davranıcaklar şimdiden ağlamaya başladın. Üst devrenim ben senin koçum anladın mı? Heh hiyerarşi işte budur. Umarım dediğimi anlamışsındır.
Böyle ağlak olucaksan zaten hiç gelme buraya. Ben sana baştan söyledim. Ortam sert.
Saygısızlık ASLA!
Çocuğa yazdığım karalama mı yoksa uslübundan dolayı saygısını takınmasını belirten bi ifade mi ilk önce bunu anla. İkinci olarak ağlayan kişi burada tam olarak kim oluyo bi bak istersen sen işin zorluğundan çok daha bir yerlere gelemeden ast eziyim ego tatmin edeyim kafasına girmişsin. Zevzeklik eden de bu durumda ben değil sen olmuş oluyosun dostum. Kampta davranan davranır sen rahat ol. Bu kafayla mezun olabilecek kadar kalırsan o zaman ezebiliyosan ezersin
Sen hele bi askeriyenin içine gir, ben seni o zaman görücem üst devreye haklı olsan dahi had bildirmeyi.
sen kendi hududunu bilirsen kimsenin sana haddini bildirmesine gerek kalmaz. hiç merak etme bu ülkenin bir şey yapmadan kendine saygı duydurabilen nice ŞEREFLİ TÜRK SUBAYLARI olduğu gibi üst devrelerimden de bir ton ŞEREFLİ subay çıkıcaktır
Bak ben demiyorum üst devrelerinle anlaşamican edemicen sohnet muhabbet kuramican. Ben sana diyorum ki artis artis konuşmican üst devrenle. Neyse zamanı gelince anlarsın ben şimdi bi şey demek istemiyorum. Olayın içine girmeden kendince yorumlarsın anca. Bi gel bi gör.
Ben üslubu düzgün olan insanla çok güzel muhabbet kurabiliyorum zaten üst devrelerden de yeterince tanıdığım var. Gerektiği yerde disiplini de severim. Hiyerarşi ne gerektiriyorsa o şekilde de davranırım. Lakin burdaki başlık altında sadece kendim fikir almıyorum buraya belki benim gibi niceleri gelip bakıcak belkide mesleği hiç bilmeyen öğrenmek için açıp gelenler olacak. Kusura bakma da senin gibi birisi çıkıp da daha insanlar gelmeden mobbing uygulamaya başlar sizi şöyle ezicez böyle yapıcaz diye zevk alarak anlatır, yeni gelmek isteyenlerin önünü kapatır ya da bu kafayla mesleğe başlayıp sizin gibi mesleğe yeni başlamış çiçeği burnunda astsubayları bıktırıp zehir gibi bir meslek hayatı sürmelerinden haz duyarsa ben sorunu kendimde değil karşımdakinde ararım ve burada bu üst perdeden konuşursan kusura bakma ben sana saygı duymam da göstermem de
Kardeşim uzatma ben sana laf anlatamıyorum o zaman üst devrelerinden tanıdığın olana sorarsın. Askerlik hayatı çiçek gibi bi hayat değildir zaten zehir gibi bi hayattır. Bu yola gönül vermişsen zaten zehir olmasını göze alıcaksın demektir. Ne senin önünü kapatmak isterim ne de hevesini kırmak ama bu iş heveslik bir iş değil gönül koymak lazım bu yola. Sende bunu görüyorum ama laylaylom sanma diyorum sana burayı. burada gelip de çok zırlayan var her şeyi 4 4 lük sanan oldukça fazla. Hüsrana uğrayıp gidiyorlar.
Öncelikle teşekkür ederim kim ne derse desin gönül koyduğum şeyin peşinden gidicem zaten. Oranın çiçek bahçesi olmadığını da bildiklerini varsayıyorum. Sonuçta gülü seven dikenine katlanır. Dediğim gibi ne sivil ne asker insanların hevesini ne de gönlünü kırmak bir Türk Subayına yakışmaz zaten. Neyse uzatmaya gerek yok eğer niyetin temizse hakkını helal et diğer türlüyse kendi bilceğin iş. Allah Vatanına Milletine hayırlı insanlar eylesin
Amin inşallah kardeşim inşallah gönül koyduğum yolda ilerlersin. Senin gibileri aramızda görmek isteriz fakat dediğim gibi. Yolun açık olsun benim hakkım helal olsun. Haklık bi durum yok hak vatandır.
Vatan sağ olsun... Türk Milleti var olsun!🇹🇷
hava
keşke ankete de oy verseydiniz
Msü yemi gideceksin
evet
Bende msü istiyorum eşit ağırlığım en az kaç puan gerekli seneye sınava girecem
neden?
Kaplumbağa Deden 🐢
Taban puanlar girdiğin sene tercihler yapılıp bittikten belli bir süre sonra msü tarafından açıklanır. Taban puan her yıl değişkenlik gösterebilir. 2022 ea taban puanı 313.94375 di 2023 taban puanlar henüz açıklanmadı çağırımlar yapılınca taban puanlar da öğrenilir
komikmisin dostum. Nedeni evet den hemen sonra yazmıştım geç yüklendiği için senin yazdığının üstüne geldi kendinden yaşça büyük olan birine üstelik msü giricem diyosun belkide senin üst devren olacak birisine bu şekilde alaycı bi üslupla konuşman çok yanlış. Eğer bu şekil çocukca davranış sergiliyceksen okula girersen de Allah yardımcın olsun
Knk ortamı nasıl üstlerim dövermi beni altta biri yazmış ağlarsınız diye gerçekten öylemi
Dostum ne beklediğini bilmiyorum ama orası da sana çiçekler vaad etmiyor. Bu yol dikenli ayağını seven gelmesin. her şey dışardan gözüktüğü kadar kolay değil. Dizilerden filmlerden etkilenip yola çıkıyosan hiç tavsiye etmem.