Kumral 👸🏻
Sarı 👸🏼
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
55Cevap
Kumral bence gider
Sari guzel olmus yüzünüz uzun o nedenle sari renk daha ideal duruyor biraz da pembeli bir ruj pembe allikla harika olur. Sacinizi yarim toplayip farkli modeller yapabilirsinz sari renk cok sever kahkulu topuzu...
Kumral. Ama biley diyim mi ruj dışında makyaj kullanma. Yüzünün zerafetini ortaya çıkarır. Yüz hatların çok iyi
İkisi arasından kumral tabi ama kızıl tonlar daha güzel durur gibi. Bir de makyajı azalt derim.
ikiside yakismis. bu arada sen antalyadami yasiyorsun
İkisi de yakışmış ama makyajı gerçekten azaltmanız lazım
Oha alttaki fotoyu gorene kadar kumral güzeldir dedim de gözler üstü olmamış yoksa güzel
Bence senin rengin kumral. Tatlı ve hoş simanıza kahve tonları daha uygun kaçar. Sarı biraz daha yaşınızı büyütür ve ağır kaçar💓
Kumral yaşını göstermiş sarı 30 üstü duruyor saç rengi farklı bir tonda olsa daha iyi durur gibi makyajında da biraz değişikliker yapman gerek ✨🙂
Sarı daha çok yakışmış
Makyaj yapmasını bilmiyorsun galiba ilk fotoğraftaki baya kötü dost acı söyler. Sarı olan kurtarıyor
Kesinlikle kumral sarı falan yapma saçını hem yakışmamış hemde sarı büyük gösteriyo
Ombre tarzı nasıl olur ven ikisindede soğuk buldum daha sicak bir seyler deyebilirsin. 😊
İki fotoda farkli... abla-kardes gibi sanki sksjk bana sorucak olursan kumral daha genç gösteriyor.
Bence sarı daha iyi ama ustteki fotodaki far cok kotu :(
Kesinlikle sarı daha iyi çok daha genç gösterdi seni
Bence sarı daha hoş durmuş
Sarı daha genç göstermiş
Kumral ama daha hafif makyajla
Kesinlikle sarı
Senin rengin kumral bacım
Sarı güzel ve burnunu yaptırsan daha güzel olursun
Açık ara farkla üstteki
Kesinlikle kumral
Senin sarı çıyanlardan olman gerek
Sarı sarı kimin yarı
Kumral diyenler kör mü diye düşündüm ama o zaman oylama yapamazlardı.
Sarı
Kumral bi tık daha iyi
Köyün zillisi 😂😂😂
Cacık rengi daha iyi olur sana
Sarı yakışmış yuzune
Kumral daha genç gösteriyor
Sarı yüzünü gözünü açmış kesinlikle
Gözlerine ne oldu
Sarı daha cok yakismis bacim
Bence kumral daha güzel
Sarı çok seksi
İkiside değil kestane veya kızıl
Sarının kıyafetini kumrala giy
Kumral daha yaşını göstermiş sarı büyük durmuş
Knk kumral yakışıyor ya
Kumral
Kumral
Kumral
Sarı
Kumral
Kumral
Kumral
Siyah çok bayık
Sarışın
İkisi de yakışır. Güzele ne yakışmaz?
kumral yuzunun rengını acmıs resmenn
Kumral ama sarı da güzel
Sarı
Bence kumral
kumral
sari diyorum
Sarı
Kumral
Sari senin icin mukemmmeli ifade ediyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel! 🌟 Kumral ve sarı arasında seçim yapmak gerçekten zor olabilir, çünkü her ikisi de farklı bir hava katıyor. Eğer cilt tonun sıcaksa ve doğal bir görünüm hedefliyorsan, kumral saçlar sana harika uyabilir. Kumral renk, doğal ve sofistike bir görünüm yaratır, yüz hatlarını nazikçe ortaya çıkarır. Diğer yandan, eğer daha canlı ve çarpıcı bir değişim istiyorsan, sarı saçlar kesinlikle dikkat çekici ve enerjik bir vibe katacak! 😍 Sarı saçlar ile kendini daha cesur ve özgüvenli hissedebilirsin. Kendi tarzına ve hislerine kulak ver, o zaman en doğru kararı vereceksin! Yoksa hangisi diye soracak olursan... Kumral 👸🏻 diyorum! 💖