Güzellik & Bakım Hangi̇ sarı tonu daha güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tonları arasında kararsız kaldım yardımınızı istiyorum A) B) C) D) E) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi̇ sarı tonu daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Son bence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl peki a nasıl u Barış_LonelyForever +1 yıl oda güzel beğendim Soran +1 yıl tamamdirr tesekkurler yorum icin u Barış_LonelyForever +1 yıl rica ederim
hwjdkkwl828 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Küllü kumral en iyisi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl aralarindan hangisi yani Yorumla
Mr-Shelby Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl F) hepsi 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Ahahzjshsjs sadece 1 tane Yorumla Mr-Shelby +1 yıl Olmaz F şıkkı gayet yeterli sebep Yorumla Soran +1 yıl ya sec hadi Yorumla Mr-Shelby +1 yıl Söyledim ya hepsi birbirinden güzel ona bakıyorum sonra diyorum bu sonra bu ahaha onun için F Yorumla Soran +1 yıl hayirrrrr genede sec birinii Yorumla Mr-Shelby +1 yıl O zaman ben bu soruya pass diyorum :) Yorumla Soran +1 yıl Hayirrr seccc Yorumla Mr-Shelby +1 yıl Gizli kul. zaten bişey değişmez 🤷🏼♂️ Yorumla Mr-Shelby +1 yıl seçim mi? Yorumla Soran +1 yıl evett Yorumla Mr-Shelby +1 yıl F Hepsi :) yok yok tamam B-D Yorumla Soran +1 yıl Sonundaa Yorumla Mr-Shelby +1 yıl Yoruldun dimi Yorumla Soran +1 yıl sayılırr Yorumla Mr-Shelby +1 yıl gt yapalım Yorumla Soran +1 yıl okii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Son bence
peki a nasıl
oda güzel beğendim
tamamdirr tesekkurler yorum icin
rica ederim
Küllü kumral en iyisi
aralarindan hangisi yani
D şıqqı
B ve D
F) hepsi
Ahahzjshsjs sadece 1 tane
Olmaz F şıkkı gayet yeterli sebep
ya sec hadi
Söyledim ya hepsi birbirinden güzel ona bakıyorum sonra diyorum bu sonra bu ahaha onun için F
hayirrrrr genede sec birinii
O zaman ben bu soruya pass diyorum :)
Hayirrr seccc
Gizli kul. zaten bişey değişmez 🤷🏼♂️
seçim mi?
evett
F Hepsi :) yok yok tamam B-D
Sonundaa
Yoruldun dimi
sayılırr
gt yapalım
okii