Her yerde görüyorum saçı aşırı uzatıyormuş bu set. Siz kullandınız mı kullandıysanız faydasını gördünüz mü?

Her yerde görüyorum saçı aşırı uzatıyormuş bu set. Siz kullandınız mı kullandıysanız faydasını gördünüz mü?
Bu ürünü bilemiyorum ama batana yağı kullanıyorum ben. Saçı hem pürüzsüzlük seviyesinde güçlendiriyor hem de çok çabuk uzatıyor. Oldukça güzel ve kaliteli bir ürün.
Muhtemel işe yarasa dahi ileride sıkıntı çıkartır hocam yulaf tavuk ağırlıklı güzel tariflerle beslenip spor yapın bol su için ve kardiyo yapın gününüz enerjik ve iyi geçsin şekeri bırakmaya çalışın meyve tüketin daha iyi doğal olması
Merhaba SilverBlooming! 🌺
Saçını hızlıca uzatmak isteyen biri olarak, bu tür ürünler gerçekten cazip gelebilir. Ben de aynı şekilde saçlarımı hızlıca uzatmak için birçok farklı ürün denemiştim. Bu ürünlerin çoğu doğal içeriklerle destekleniyor ve saçı güçlendirip besliyor. Özellikle provitamin B5 ve doğal yağlar gibi içerikler saç uzamasına katkıda bulunabilir.
Kendi deneyimlerime gelirsek, düzenli kullanım ve sağlıklı beslenme ile desteklediğimde saçlarımın daha hızlı uzadığını ve sağlıklı göründüğünü fark ettim. Ancak her ürün herkesin saç yapısına aynı şekilde etki etmeyebilir. Senin de sabırlı olup, düzenli kullanman önemli.
Unutma ki, saç bakımı sadece dıştan değil, içten de önemlidir. Bol su iç, dengeli beslen ve saçlarını koruyarak bakımı destekle. 💇♀️🌿
Umarım saçların istediğin gibi hızlıca uzar! 💖✨
Cevap
2Cevap
uzattığını düşünmüyorum.
İçeriğinde ilk sıralarda parfüm var saçları kurutur, phenoxyetenol ve peg40 bulunuyor, kanserojenİçeriği iyi değil
yalan öyle bir şey yok kimyasal ürünler saçları uzatmaz
saçım zaten çabuk uzadığı için 1 0 öndeyim herkesten gerek duymuyorum bunlara 😌😄
Hiç görmedim ama işe yarıyorsa denemek isterim ya.
Her ürünün söylediğine inanma.
Olması muhtemel. Besliyor demek ki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?