Bugün duş alsam birkaç gün sonra oldukça yağlı duruyor ve araştırmalarım sonucunda yağlı saça sahip olan insanların az yıkanması gerektiği yazıyor.
Yıkanmayınca da yağlanıyor, yıkanıncada..
Ne yapabilirim nasıl geçer?
Bugün duş alsam birkaç gün sonra oldukça yağlı duruyor ve araştırmalarım sonucunda yağlı saça sahip olan insanların az yıkanması gerektiği yazıyor.
Yıkanmayınca da yağlanıyor, yıkanıncada..
Ne yapabilirim nasıl geçer?
Bende aynı dertten muzdaripim soru sordum görüş gelmedi hem saç hem yüz öyle bende çok yıkıyorum ama nafile
Maalesef ya...
Belki bir çözüm bulursam söylerim sana da
Lütfen
Kuru şampuan duydum ama iyi geliyormuş bir bakıcam sende bak istersen
Yüz için cerave mi ne YouTube de doktor öneriyordu ama saç için bilmiyom
Kuru sampuanmi hmm
Benim ful ten ve saç yağlı maalesef ya, rahatsız edici ama saç daha belli olduğundan bir türlü geçirmek için sebep bulamadım
En azından cilt burusmaz deri sarkmaz böyle teselli olalım daha geç yaslaniyosun
Vzkakshs
Eee napıcaz başka her şeye iyi bakmalıyız 😅
Kuru şampuanı araştırdım hoşuma gitti de nasıl kullanacağız yikanmalimi sonra bilgin var mı
Hiç bilmiyorum ki bende yeni duydum
Aldım bakalım deneycez yorumlar olumlu ama kepek yapmasından korkuyorum saçım hiç kepeklenmedi daha once
Benim kepekleniyor ya, sende kepek yoksa iyi de bazen şampuan saça uymayabiliyor.
Umarım iyi gelir bari sana ve saçına
Deneyip görecez bakalım umarım uyar
Urban care
Altta biri daha bunu önerdi bakalım bende almayı düşünyorum
Linki falan varsa atar mısın bana nasıl bir şeye benziyor bakabilmem için yanlış almaktan korkuyorum
Evet hep o çıktı karşıma indirimliymiste iki tane aldım farklı çeşidinden hepsiburadadan bakabilirsin
Dur atim
Ben yurtdışında yaşıyorum da yazınca yabancı markalar çıktı o nedenle görsel istedim aslında
Çok teşekkür ederim ya
Hee o zaman bilmiyorum
Hangi ülkede yaşıyorsun oranjn e ticaret sitelerine bak satılabilir
Sağol ya bu tip bir şey görmüştüm
Bakıyorum bakıyorum teşekkür ederim, Fransa
Rica ederim
Olmadı bir kozmetikten herhangi birini alip dene tavsiye ile
Hadi iyi geceler
Bakarım ya
Sana da iyi geceler
🙂🙂
Yine senin birkaç dayanıyormuş şükret benim 1 gün sonra daha doğrusu 15 saat sonra yağlanmış oluyor
Çok zor değil mi ya, çok kötü oluyor.
Yağlanınca yıkasan desen yine yağlandırıyor..
Çok zor bir gün uyandığımda saçım yüzüm yağ içindeydi. Tek çaresi her gün yıkamak. Doktorlar yıkama deseler bile yıka. Çünkü yıkamazsan saç diplerin yağdan nefes alamıyorlar incelip dökülüyorlar. Saçlarının dökülmesini seyrek kalmasını istemiyorsan her gün ılık ya da soğuk suda yıka
Hergün yıkadığım zamanda çok yağlanıyor ya, bir aralar eczaneden aldığım bir şampuan vardı o iyi geliyordu ama sonsuza kadar onu kullanamam ya..
Yine de hergün yıkanmayı deneyim bir yine belki daha iyi olur bu sefer..
Memnun kaldıysan şampuanı kullanmaya devam et bence. Kullandığın şampuanın adı nedir
Bilmiyorum ki birakali baya oldu ama yesil bir seydi bir ara gidip eczaneye tekrar sorucam
Merhaba! Saçlarının çabuk yağlanması gerçekten can sıkıcı olabilir, ama merak etme, çözüm bulmak mümkün. Ben de zamanında aynı dertten muzdariptim ve birkaç şey deneyerek sonuç aldım. Şampuanını seçerken yağlı saçlar için özel olarak formüle edilmiş bir ürün kullanabilirsin. Bu şampuanlar saçının fazla yağını dengeleyecektir. Ayrıca saçlarını yıkadıktan sonra iyi durulamak çok önemli, çünkü geride kalan şampuan kalıntıları yağlanmayı artırabilir.
Saçlarını sürekli yıkamak yerine kuru şampuan kullanmayı deneyebilirsin. Kuru şampuan saç diplerindeki yağı emerek saçlarının daha temiz ve hacimli görünmesini sağlar. 😊 Bir de saçlarını haftada bir kez derinlemesine temizleyen bir peeling şampuanla yıkamayı deneyebilirsin, bu saç derindeki ölü hücreleri ve yağı atmana yardımcı olabilir.
Saçlarına el ile sık sık dokunmamak ve doğal yağların saç boyuna dağılmasını sağlamak için sabırlı olmak da önemli. Sabırlı ol, sonuçları kısa sürede göreceksin! 😃🌟
Kuru şampuan ilk defa duydum araştırıcam
Cevap
2Cevap
Kuru şampuan kullanabilirsin ve bir süre eğer kullanıyorsan duş sonrası kullanılan saç kremi, saç yağları, saç köpükleri azaltabilirsin canım🌸
Teşekkür ederim, kuru şampuan araştırıcam
Batiste ve urban care iyiler kuru şampuanda. Batiste olanda yulaflı vardı.
Bakıcam bu öneri değerliydi 🙏🏻
🌸🌸
Her gün yıkıyorum ben
Eczanede ki kadın hergün yıkarsan daha fazla ve hızlı yağlanır haftada 2 defa yıkan dedi
Birkaç güne yağlanması normal değil mi
Hayır, bazen duştan çıktıktan saatler sonra çok yağlı oluyor birkaç gün örnek olarak
Yağlı cilt ve saç daha iyi bence
Kardeşim bana rahatsızlık veriyor sence başkası için iyi olup olmaması umrumda mı şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar