Duştan sonra saçımı taradığımda bu kadar sqç çıktı duşta da çıkmıştı tabiki saçlarım gür ama korkuyorum :(( fazla mı sizce

Duştan sonra saçımı taradığımda bu kadar sqç çıktı duşta da çıkmıştı tabiki saçlarım gür ama korkuyorum :(( fazla mı sizce
Bu kadarı normal diyolar ama benim saçım ince telli olduğu halde böyle oluyor sen bi de beni düşün nasıl içim gidiyor var ya. Vitamin eksikliğin yoksa şampuanını değiştir istersen bi de öyle dene bakalım yine böyle olucak mı. Bi de çok vıcık vıcık yağlanıcak hale getirme saçını, o zaman da böyle oluyor bende
5, 10 tel kadar dökülme varsa bu gayet normal. Ama daha fazla bir dökülme varsa o zaman sorun.
Aşkım ne 5 10 u saydım deli gibi 30 40 taneydi ama günde 50 100 tel normal değil mi zaten dökülmesim
Hc care saç bakım yağı kullan aşko dökülmesini önler uzatmaya yardımcı olur 🥰
La Rachel markasının yağ kompleksini kullanıyorum Hc care ve o arasında kalıp onu almıştım
hep aynı marka şampuan kullan ve b12 demir gibi kan değerlerine baktır mevsimsem saç dökülmesi normal hücreler sürekli yenilenir ve stres yapma
Cevap
10Cevap
Yani sanki evet. Bunun için aktarda uygun fiyata sayılan yılan yağı var saçların dökülmesini engeller uzatır ve hızla gürlük sağlar
Araştırırsan gayet normal olduğunu göreceksin. Sen hiç çevren de kel kadın gördün mü? Çok takılma gayet normal
Yani elzem miktarda olabiliyor saçı az kadın ama ben saçım hep gür olsun dökülmesin istiyorum herkes gür diyor ama bana sanki gür değilmiş gibi geliyor bilmiyorum.
Dahiliyede tahlil yaptır. Vitaminlere baktırır benim tüm vitaminlerim normalken aşırı dökülüyor cildiye karışım verdi
abla bence normal benim de 3 kati falan çıkıyor benim saclarda gurdu dokule dokule inceldi 😔
Aşkım işte ben hep bakım falan yapıyorum o yüzden korkuyorum benimde incelecek diye
Saçların dökülmüş, fotoğrafa net bakınca anlaşılıyor.
Hadi ya harbi mi !
Evet geçmiş olsun, bıyıkların değilse saçların dökülüyor.
Xkdnkxnddnkdff
Merhabalar
Normal ama sık sık böyle ise doktora git
Demir eksikliğin olabilir, titoit problemin olabilir
Benim bunun 2 3 kati kadar dokuluyor dustayken, dustan sonra taradigimda da bu kadar, saclarimda cok gur eksilmiyor anlamadim, baya dokuluyor benim anlamiyorum nedenini
Evet aşkım benimde öyle duşta çok dökülüyo saçımın suyunu almak için sıktığımda ellerim doluyo duştan sonra tarayımca da bi avuç çıkıyo ben çok saç bakımı yapıyorum tonik serum şampuan falan o yüzden üzülüyorum
Bu ne ki yine az 😂
Benimki avuç avuç haline şükret
Çok değil ki askm sen benimkini gör ve dua et 😭
Saç yıkama , kurutma , tarama derken 15 dklık saç toplama mesaim başlıyor. Kel mi olacam diyorum artık😄 Psikolojim bozuldu
biraz fazla dökülüyor
Stresten dolayı çok dökülür
Uzunsa normal böyle gözükmesi
Hahah benimki yaklaşık 2 katı oluyor
Herkesin böyle mi değil mi zaten
Bence normal ama besleyici şeyler kullan yinede
Kullanıyorum haftada bir yağ maskesi her gün serum tonik saçıma çok özen gösteriyorum belki de hiç bakmasam daha iyi olacak
Ben besleyici derken doğal şeylerden bahsediyorum inan bana o kimyasallar işe yaramıyo bana göre dediğin gibi hiç kullanmasan belki daha iyi olacak
her gün zaten belli bir miktar dökülür
Bence fazla
stres falan yapiyorsan
Kellik geliyor
Benim her banyoda bir tutam oluyor
Kan tahliye ve r
Yo sen saç görmedin
Ay midem kalktı
Gayet normal
fazla değil
Normaldir ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?