Sürekli dokuluyor doktora gittim vitamin verdi kullandım ama hala devam ediyor aslında dökülecek kafar eksik vitaminim veya hormonlarımda sorun yok 7-8 aydında boya sürmedim saçıma sadece ısı uyguluyorum napmam lazım

Sürekli dokuluyor doktora gittim vitamin verdi kullandım ama hala devam ediyor aslında dökülecek kafar eksik vitaminim veya hormonlarımda sorun yok 7-8 aydında boya sürmedim saçıma sadece ısı uyguluyorum napmam lazım

Biotin hapı
Biberiye suyu (internetten tarifine bakabilirsin)
Dökülen saç haftada 2-3 kez yıkanmalı, kendi yağı ile beslenmeli diye de çok duydum ben ama ben mesela 2 günde bir yıkamak zorundayım yoksa saçlarım dökülüyor. Kuzenim de mesela işe yaradı o Pazar-Çarşamba ve cuma yıkıyor saçlarını ve kesinlikle gürleşti. Yani bu kişiden kişiye değişir ama bence denemelisin.
Dabur amla yağı (yeşil şişesi var üstünde siyah saçlı kadın) çooook işime yaramıştı. Hoş olmayan bir kokusu var ama sonuç olumlu olunca koku hiç umrunda olmuyor. Ben haftada 1-2 kez kullanıyordum, ne kadar uzun süre kalırsa o kadar iyi. Bazen duşa girmeden 2 saat önce pazar günleri de evde olursam sabahtan akşama kadar duruyordu. Yazdıklarımın hiç birini denemesen bile bunu denemelisin bence.
Keratin bakımı da çok faydalı. Amla yağı ve keratin bakımı gerçekten çooook işime yaradı. Amla yağı sayesinde saçım gürleşti ve uzadı ama keratin bakımı sayesinde de dökülen yerlerden yeniden saç uzamaya başladı. Umarım işine yarar 🌸
Bu amla yağını nerden alabilirim birde benim saçlarımın ucunda ombre yani sariliklar var amla yağı koyultup yeşilleştiriyo diye duymuştum
Cevap
2Cevap
Böyle giderse 2 3 seneye kel kalacaksın. Düzleştirici falan kullanma ve Ql hair vitamin complex kullan toparlanır saçların
Senin saclar bildigin olmus benim bile saclarim daha güzel gorundu. Elidor keratin ve saglikli beslen stresden uzak dur 1-3 aya toparlar.
Biberiye yağı kullanabilirsin dökülmesini azaltıyor
Stres de büyük etken
Kellik başlamış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?