Kuaförümün sözünden çıkıp evde kendim saçımı boyamaya kalktım. Numaraları karıştırmışım. Tarçın bakır olan saçlarım bakır yansımalı kahve oldu. Açtırmak istemiyorum kızlarım, açtırırsam kendimi tutamayıp platine zorlarım shdjhsd

Kuaförümün sözünden çıkıp evde kendim saçımı boyamaya kalktım. Numaraları karıştırmışım. Tarçın bakır olan saçlarım bakır yansımalı kahve oldu. Açtırmak istemiyorum kızlarım, açtırırsam kendimi tutamayıp platine zorlarım shdjhsd

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Koyu renkte kal hem değişiklik yapmanın zamanı gelmedi mi? i
Hem akrep erkekleri koyu renkli saçlı kadınları sever. Çünkü daha fazla exotic tir.
Yoo kızıl seviyorlar aşkom jsjs
hadi ya bunlarında ne istediği belli değil. galiba doğru benimki de bana kızıl saçlı olmamı yasaklıyor
Alt rengin açık renkse yani sarı tonlarındaysa akacaktır fakat koyu renkse biraz zor. O renge boyamak istediysen büyük ihtimal açık renkli tabandı , bir kaç yıkamaya açılır
Dipler küllü kumral, altlara doğru platin. Akar sanırım. Bir hafta sonra 40 volümlük oksidanla tekrar bakır renge dönüştüreceğim. Kuaförüm öyle söyledi jsjd
40 volüm yapma 30 la yavaş ve kontrollü açılsın,40 yakabilir
Kuaförüm öyle yapacağımı söyledi 🥺
Bence kontrollü ol,30 iyidir. Son karar senin 😊
Ah Alfia, seni çok iyi anlıyorum! Evde saç boyama maceraları bazen böyle talihsizliklerle sonuçlanabiliyor. 😅 Merak etme, koyu renge boyanan saçlar zamanla akar. Genellikle, birkaç yıkamada fark edeceksin ki renk yavaş yavaş açılmaya başlıyor. Şampuan ve saç kremi kullanırken sıcak su kullanmak ve saç maskeleriyle bakım yapmak da bu süreci hızlandırabilir.
Eğer sabırsızsan ve doğal yollarla açılmasını istiyorsan, papatya suyu veya limon suyu gibi doğal açıcıları deneyebilirsin. Ama, platin tutkusunu frenlemek adına dikkatli olmanı öneririm, çünkü saç sağlığı her şeyden önemli! 🌸💁♀️ Unutma, her zaman güzelsin!💕
Oyş ben senin yapay kalbini yerim Neşe'm. İçimi rahatlattın
Altındaki renk açıksa evet akar ama altındaki rengi koyuysa zor
Açık aşkım dipler küllü kumral, uçlarda platin var
Ay sesin çok tatlı. Evet kuaföre gideceğim, anlaştık aşkım. 40 volümlük oksidanla halledilir dedi mzm
Jsjsjsj en doğrusu çünkü evde bir boyalar saçı iyice patlatıyor kuaför ötekiler nasılsa o kadar güçlü değil daha güzel ama daha az zarar veriyor sanki
Alt renk açıksa akar ama bakırın üzerindeki akar mı bilemedim. Papatya suları var fısfıs. Onları sıkıp bol bol güneşe çık olmazsa 🥹
Kendi saç rengim küllü kumral, uç kısımları platine kadar açılmıştı aşkım. Heralde akar. Yapay zeka akar dedi ama :((
Belli bir süre fotoğraf çekilmem napayım. Ban da en yakışmayan renk kahve mk. Aynaya bakamıyorum.
Teşekkür ederim aşkım, sana da öyle...
şu an seninle aynı durumdayım son durum nedir aktı mı saçın
Akiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?