Kesinlikle harika görünüyorsun! 🌟 Koyu renk saçlar sana gerçekten çok yakışmış, cildini ve gözlerini daha da belirgin hale getirmiş. Bence çevrendekiler dürüst; çünkü bu renk sana çok doğal bir hava katmış. Başta alışmak zor olabilir ama bence sen zaten bu yeni görünümün yıldızısın! 😍✨ Kendine güven, sen her haliyle harikasın! 😘💖
gayet yakismis. goz rengin cok guzel. sen de guzelsin. bu yuzden koyu renk gozlerini ortaya cikarmis. uzulme diye soylemiyorum. zaten tanismiyoruz bir samimiyetimiz yok. o yuzden durustce soyluyorum. gayet yakismis. icin rahat olsun. ❤️
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Yaa çok teşekkür ederim o sizin güzel bakışınız 🫶🏻🌸
Ben çok anlamam o kadar ama saçların uzun gibime geldi sanki yüzüne bakınca fazlalıklar gibi duruyor ya da çok pardon ama ya duştan ciktin ya da saçlarını islatip o şekilde resim cekilsigin içinde öyle duruyorlarda olabilir ama. elini koydugun yerden kisaltirsan daha iyi durucaklar gibi 😀
Saçların islak duruyor ama sanki 😅 şey var yaa netten bak saç için programlar vardı galiba o sekidle gorebilirsin kendini bende resmin olsa ben bakardım bak 😂😂
Yok bee ne alakası var yüzünün guzelligi saclarinin rengini kapatır zaten çok takılma derim 😀ama dediklerimi düşün derim siyah saç ve model değişikliği 😀
Yok yaa canım sıkılıyordu zaten denedim ama gercektem çok güzel oldun bak 😂😂 dm yaz resimleri atayım tabi kizmazsan yani kizarsanda göndermem ona göre 😂😂
Ama can sikintisindan yaptım yaa gerçekten dusundugum gibi olucak mi diye de oldu 😅😂 ya da ben o şekilde güzel buluyorum oyle de olabilir sen yine de arkadaşlarına sor derim 😅
https://hizliresim.com/pxwdika al güldüm şimdide çok çirkinsin dersin hemde ben çok gülen biriyim somurtmam sadece makyajsızım ve alışmadıgım için garip hissediyorum 😒
evet gözlerden anlaşılıyor su grupları. ayrıca başak vibe 'ı da veriyor. biraz veritabanımı geliştirmeye çalışıyorum. 10 binlerce kişiyi görsem tek atışta burçlarını tutturacak kıvama gelebilirim. 2 başak 2 akrep 1 tane de ikizler tutturdum
Dudaklardaki o seklil somurtma ifadesi degil o kişi durumu çözülmemiş bu ifadeyi iyi kullanabilenler erkekleri etkilemeyi en iyi başarabilenler herkese acik yorum oldugu icin kabaca bu sekilde ifade edebilirim