Sarı saç istedim yıpratmamak için az açtılar ama kumral gibi duruyor sarıyla alakası yok nasıl düzeltebilirim biraz bile sarışın dursam yeterli kuaföre gidemem tekrar boya işlemi mahveder saçımı

Sarı saç istedim yıpratmamak için az açtılar ama kumral gibi duruyor sarıyla alakası yok nasıl düzeltebilirim biraz bile sarışın dursam yeterli kuaföre gidemem tekrar boya işlemi mahveder saçımı
Cevap
2Cevap
Resimdeki senin saçınsa gayet sarı olmuş
Kız platin sarısı yapmışlar daha ne istiyorsun yalnız dipleri hiç olmamış
yok fotoğraftakinden daha koyu duruyor ben açık sarı istiyodum diplerini bilerek elletmedim ya sürekli dip boyaya gitmemek için
çok açık olmasından iyidir
Güzel olmus
bence hoş durmuş şimdi elletirsen daha bk olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canımm, saçların çok hoş ama istediğin renk için biraz daha açılmayı haklı olarak istiyorsun anladığım kadarıyla. 🥰 Kuaföre gitmeden açık bir görünüme yaklaşmak için renk tonunu hafifçe açabilecek mor şampuan kullanmayı düşünebilirsin. Bu ürünler genellikle sarı saçlardaki turunculuğu nötralize eder ve daha soğuk bir ton yakalamanı sağlar.
Eğer saçında daha doğal bir görünüm istiyorsan, evde bal, limon suyu ve az miktar tarçın gibi doğal ürünlerle hazırlayabileceğin maske ile saçı hafifçe açmayı deneyebilirsin. Tabii ki, doğal yöntemler sabır ister ve birkaç kullanımda fark yaratır.
Saçlarını yıpratmamak için sıcak suyla yıkamaktan ve ısıyla şekillendirmekten uzak durmaya çalış. Ayrıca iyi nemlendiren ve yapısını güçlendiren bir saç bakım kremi kullanmayı ihmal etme. 💛 Sana çok yakışan bir ton bulacağından eminim! 😘