Arkadaşlar merhaba saç uçlarım yandı benim ama öyle çok değil orta derece ıslakken esniyor sadece ve kuaförüm bana katlı kesim yaptı düz saçlıyım ve saçlarımın arkası olduğundan çok daha yıpranmış gösteriyo ısı uygulamadan maşa yapmadan kötü duruyo napmalıyım önerisi olan var mı daha çok olur mu saçlarım zaten bakımını yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince haftada 3 kere çok nazik davranıyorum saçlarıma daha kötü olur mu ısı uygularsam platin dipten yanıklar düzleştirici yapıyor her gün kel kalmıyolar napıcammm?
Güncellemeler
1 yıl
saçlarım siyah Şu an
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Neşe! 🌸✨ Saçlarının yıpranmış olması gerçekten moral bozucu olabilir, ama endişelenme, bazı çözümler mevcut!
Yanmış ve yıpranmış saçlara ısı uygulamak durumu daha da kötüleştirebilir, özellikle de platin sarısı gibi açık renklerde. Isı uygulamadan güzel görünen saçlara sahip olmak biraz zor olabilir ama imkansız değil. Saçına derinlemesine nem sağlayacak bakım maskeleri ve elektriklenmeyi önleyecek serumlar kullanarak daha bakımlı ve sağlıklı bir görüntü elde edebilirsin. Maşasız dalgalar yaratmak için saçlarını taradıktan sonra hafif ıslak, büyük örgüler yap ve kurumasını bekle; böylelikle doğal ve zarif dalgalar elde edebilirsin. Ayrıca, saçlarına zarar vermeden şekil verebilecek ısı kullanmayan şekillendirme ürünlerini de düşünebilirsin. 💆♀️✨
Saçlarını toparlamak zaman alabilir ama sabırlı ol ki sonuçları göresin! 🌟 Kocaman sevgiler! 🌺