Saç Bakım Saçımı sıkı topladığım için döküldü ne yapmam lazım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçımı önceden çok sıkı topluyordum boyle yapinca da sacimin kenarlari dokuldu biraz kotu gözüküyor ne kullanmam lazim ne yapabilirim Güncellemeler1 yıl Zaten Şu an toplamiyorum Saçımı sıkı topladığım için döküldü ne yapmam lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Saç Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Az daha gevşek bağla bence birde biberiye ya veya hindistan cevizi yağı kullanabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hava aldır saçlarına toplama at kuyruğu yapma öyle bir de vitamin eksikliğin olabilir 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Zaten artık çok sıkı yapmıyorum genelde salık duruyo topladigimda da gevsek topluyorum ama yine de bayadir böyle saclarim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen bir tahlil yaptır hayatım, vitamin eksikliğin var belli ki. B12 özellikle. Kansızlık var mi Yorumla Soran 1 yıl Kansızlığa falan baktırmadım, baktiririm. Ama çoğunlukla toplayisimdan dolayi oldugunu dusunuyorum cunku baska yerlerde dokulme yok sadece topladigim zaman gerilen kisimlar dokulmus Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O da olabilir hayatım. Boş ver sal gitsin saçlarını 🤗 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Az daha gevşek bağla bence birde biberiye ya veya hindistan cevizi yağı kullanabilirsin
Hava aldır saçlarına toplama at kuyruğu yapma öyle bir de vitamin eksikliğin olabilir
Zaten artık çok sıkı yapmıyorum genelde salık duruyo topladigimda da gevsek topluyorum ama yine de bayadir böyle saclarim
Sen bir tahlil yaptır hayatım, vitamin eksikliğin var belli ki. B12 özellikle. Kansızlık var mi
Kansızlığa falan baktırmadım, baktiririm. Ama çoğunlukla toplayisimdan dolayi oldugunu dusunuyorum cunku baska yerlerde dokulme yok sadece topladigim zaman gerilen kisimlar dokulmus
O da olabilir hayatım. Boş ver sal gitsin saçlarını 🤗
Sık toplama
Toplama
Sıkı toplama sende
toplama