Saç Bakım Yaz mevsimine özel saç modeliniz var mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 49 Yapay Zekaya Sor Yaz mevsimine özel yaptığınız bir saç modeli var mı?#Edamedasaçbakım 💇♀️ Güncellemeler1 yıl Günceldir 🌸💜💙 Yaz mevsimine özel saç modeliniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Genelde örgülü modeller severm 1 0 Yorumla
pinkpeonyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Büyük tokayla topuz yapıyorum ama tokanın adı aklıma gelmedi aç kapa şeklinde plastik olur ya 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Mandal toka Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Varrr tabiki olmaz mi🤣🤣🤣3 numara kel geziyorum.. saçım var kel yapiom diye herkes laf ediyor sıcakta kel olmak ayrıcalıktır 🤣🤣 1 0 Yorumla
Laravvrexcvvby Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Meliklere taktım şu ara ince ince melik yapiyom saçımı 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Afirka örgüsüne merak saldım lütfen beni durdurun. d yoksa gidip yapacağım. 1 2 Yorumla xesraa1 1 yıl Denersin içinde kalmasın belki çok yakışacak Yorumla dionysosjai 1 yıl Ya yakışmazsada çok üzülürüm bilemiyorum. Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evet saçlarımı çok kısa kestiririm yazın 3 numaradan hallice 1 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bizde o kadar sorun olmuyorsa sizin icin sikinti. Uzun sac yakar ya. 1 0 Yorumla
Drk06 Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Ah yaaa saç modeli mi?Benim her sene, her mevsime özel tek saç modelim var. Dazlağım ben 😁 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl 0 kafa vardı aklımda 7. Defa ama bu sene yapmadım 😂 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bir yıl , 365 gün, 12 ay, 52 hafta, 4 mevsim saç modelim aynıdır 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tepeden topuz genelde ama kolay yapılıyor ya benimki pek üstün yetenek gerekmiyor.😅😅 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Saç Bakım konusunda 561 cevap paylaştı. Yaz kış hep aynı stabil asla değişmez anayasanın ilk maddeleri gibidir değişmez değiştirilemez 1 0 Yorumla
zeusunoğlusu Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl 3 numero😎 @NeclaTekinAydınoğlu göreyss ben kelim di miii? 1 2 Yorumla NeclaTekinAydınoğlu 1 yıl evet 3×kelsin hem de 🙄 Yorumla zeusunoğlusu 1 yıl İvit 3xkilsin him di😒 Yorumla
zeymay00 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl kışın saçıma 50 milyon tane şey uyguluyorum ama yazın kurtaran tek şey, hiçbi şey yapmadan tepeden topuz toplamak 1 0 Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Taa yukardan dağınık topuz😄 başkası kurtarmıyo 2 0 Yorumla
dumankarası0 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Orgulu sac modelleri tam yaz Vibe veriyor 1 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hayır, genelde aynı saç modelini kullanırım 1 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Evet yapıyorum saçlarım uzun olduğu için örüyorum 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Saç Bakım konusunda 737 cevap paylaştı. Her zamanki sistem 1 0 Yorumla
1ömeryıldırımm Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 94% 1 yıl uzatmaya devam ediyorum bağlıyorum arkadan 🤌🏻 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Saç Bakım konusunda 494 cevap paylaştı. Var sıfır 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Saç Bakım konusunda 747 cevap paylaştı. Ev topuzu. 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 1 yıl Saç Bakım konusunda 387 cevap paylaştı. Kesinlikle kısa saç 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. hayır yok 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% 1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. hayır canım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Genelde örgülü modeller severm
Büyük tokayla topuz yapıyorum ama tokanın adı aklıma gelmedi aç kapa şeklinde plastik olur ya
Mandal toka
Varrr tabiki olmaz mi🤣🤣🤣3 numara kel geziyorum.. saçım var kel yapiom diye herkes laf ediyor sıcakta kel olmak ayrıcalıktır 🤣🤣
Meliklere taktım şu ara ince ince melik yapiyom saçımı
Afirka örgüsüne merak saldım lütfen beni durdurun. d yoksa gidip yapacağım.
Denersin içinde kalmasın belki çok yakışacak
Ya yakışmazsada çok üzülürüm bilemiyorum.
Evet saçlarımı çok kısa kestiririm yazın 3 numaradan hallice
Bizde o kadar sorun olmuyorsa sizin icin sikinti. Uzun sac yakar ya.
Ah yaaa saç modeli mi?
Benim her sene, her mevsime özel tek saç modelim var.
Dazlağım ben 😁
0 kafa vardı aklımda 7. Defa ama bu sene yapmadım 😂
Bir yıl , 365 gün, 12 ay, 52 hafta, 4 mevsim saç modelim aynıdır
Tepeden topuz genelde ama kolay yapılıyor ya benimki pek üstün yetenek gerekmiyor.😅😅
Yaz kış hep aynı stabil asla değişmez anayasanın ilk maddeleri gibidir değişmez değiştirilemez
3 numero😎 @NeclaTekinAydınoğlu göreyss ben kelim di miii?
evet 3×kelsin hem de 🙄
İvit 3xkilsin him di😒
kışın saçıma 50 milyon tane şey uyguluyorum ama yazın kurtaran tek şey, hiçbi şey yapmadan tepeden topuz toplamak
Taa yukardan dağınık topuz😄 başkası kurtarmıyo
Hayır yok hep topluyorum ya
Orgulu sac modelleri tam yaz Vibe veriyor
Hayır, genelde aynı saç modelini kullanırım
Genelde topuz filan yazın 🕺
Hayır saçlarım hep aynı
Evet yapıyorum saçlarım uzun olduğu için örüyorum
Sarışın olabilerem😂
Tepeden topuz yapıyorum
Saçlarım hep açık toplamam
Her zamanki sistem
uzatmaya devam ediyorum bağlıyorum arkadan 🤌🏻