Perma akar mı ve tekrar üstüne perma yapılır mı?

Arkadaslar merhaba. Ben duzenli perma yaptiran biriyim yaklasik iki yildir. Yılda 2 kere yaptiriyorum ve bugunde suresi geldigi icin yaptirmak icin kuaforume gittim her zamanki gibi. Ben iri dalgali perma kullaniyorum buklelerim parmak parmak oluyor genelde. Bugunde aynı olacak zannederek kuaforume gittim. Ayni bigudi ayni ilac ayni adam. Sacim sarildi ve acildi kurulandi ve gorduklerime inanamdim. Sacim o kadar ince sarilmis bir permaydi ki kivircik goremiyordunuz bile. Agzim acik kaldi bir sey bile diyemedim. Eve geldim sacimi duzeltmeye calistim duzelmiyor. Sacim ayni elektirik carpmis gibi. Kivircik desen kivircik degil dalgalı desen dalgalı degil rezalet bir durumda. Kuaforumle konsutum baska kuaforulwrle konustum bunun geri donusu yok dediler. Tekrar sarmalarını istedim sacin yanar hicbir seye benzemez dediler. Sacmasapan bir sey olur kafan dediler. En az 6 ay beklemen lazim dedielr. Sacim o kadar kotu halde ki disariya markete giderken bile sapka gozluk takiyorum. Aynalara kustum resmen ve psikolojimde asırı bozuldu. Tek istedigm kuafor arkadaslarim bu sactan perma akar mı? Akarsa nasıl akar kim akıtır geri tekrardan perma yapılır mı ya da nasıl duzelir bu sac lutfen biri yardim etsin bana. Yaz geldi ve ben bu sacla durmamin imkanı yok disarş dahi cikamiyorum. Berbat halde sacim. Lutfen birileri yardim etsin akil versin bana. Durum cok vahim. Kuaforunlede kavga ettim zaten caresizde bekliyorum. Bu kivirciga benzemeyen rezil sactan nasıl kurtulabilirim :(

Perma akar mı ve tekrar üstüne perma yapılır mı?