Güncellemeler
+1 yıl
Açık kumrala boyadık içim rahatladı en azından eskisi kadar göze batmıyor canım ablam sağ olsun hem şimdi boyadan önce fotoğraf çekmiştim de güzel görünüyormuş 😂😂 neyse neyse koyuya döndük:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Senin kendi hayatın uzerinde bir söz hakkın yok mu da başkaları zorla bunu yapıyor ben orasını anlamaya çalışıyorum.
Yok :) her seyime onlar karar veirr
Kes gitsin o zaman senin içinde değişiklik olur
Kapanacaksan Allah rızası için yap. Bence orjinal rengine boya ve bir daha asla boyaya bulaşma
Yok zaten kapanmak gibi bir niyetim var bu sadece hızlandırmış olur
O zaman hızlı yap
Askım sacmalama aaa tekrar boya siyaha, kaşların düzelir 1 haftaya zaten kendi
Kaslarım doğal rengi siyah saçım oldu bal köpüğü 🥺 böyle turuncuya dönüyormuş gibi bilemedim ya yarın sınavım var böyle mi gideyim onu hiç bilemedim
Bisey olmaz ya abartma sende herkes degisik tarzlar yapiyor ful kasını sapsari saci simsiyah olan cok gorfum sinavdsn sonra boyarsin palette deluxe alabilirsin
Ayy sanki modum yerine geldi gibi hissettim 😂 bencede yani ama çok sırıtıyor 🥺 ve aşırı dikkat çekiyor bakan dönüp bir daha bakıp içinden vah vah der gibi veya dalga geçer gibi bilemedim :(
Hayır sana oyle geliyor ilk defa degistirdigin icin, bende ilk kırmızı yapip sokaga ciktigimda cocuklar aa merve yalcin degilmi felan demişlerdi cok gulmustum😂
Kafamı. kapatip gezmek istemistim cok dikkat cekiyor saniyor insan ama sacin belki hep oyleydi disardaki insanlar bilemezki
Ama düzenli gittin okul ve çevren alışmıştı eski haline ayy bilemedim 🥺 ama bir az da olsa modum yerine geldi sağ ol ya
Kurtarmana sevindim. Saçlarının modeli nasıl?
Kahve getir yapıştır üstüne niye bu kadar tasa yaptın
Ay ne bileyim dün modumun düşük olduğunu anladılar kuaförle falan konuştu ablam onuda kırmak istemiyorum ama gözle bariz görünüyor sırıttı yani
Basit kapatmak
İlk soru cümleni duyunca gelmiştim saçlarını kısa kesip kapancaksın diye ama olmamış 😔
Kazıt rahatla
Sebebi ne ki 😅😅
Kes peruk tak
bana grll