Saç Bakım KS canlar sizce bakır mı yoksa kızıl mı yapmalıyım saç rengimi ? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ya da bakır & kızıl karışık olmalı mı? Bakır saç 🦋 Kızıl saç 💖 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç KS canlar sizce bakır mı yoksa kızıl mı yapmalıyım saç rengimi ? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KaradenizBeyefendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sevgilimin saçını zafer kızılına boyattım sende dene güzel bir renk 1 13 Yorumla KaradenizBeyefendisi +1 yıl Yine mi sen bir sal beni ruh hastası mısın lan Yorumla Soran +1 yıl @KaradenizBeyefendisi kaç kurtar kendini.. 😂😅 Yorumla Soran +1 yıl Kurtardım seni 😊 Yorumla KaradenizBeyefendisi +1 yıl Denedim yine buluyor bir şekilde 🤦♂️ @To_Be_Honestt Yorumla Soran +1 yıl Bulamaz engel at her defasında Yorumla KaradenizBeyefendisi +1 yıl Yüz bin defa attım kaç tane hesabı var bilmiyorum engel atmaktan yoruldum şikayet ettim ama yok yine geliyor yine geliyor Yorumla KaradenizBeyefendisi +1 yıl Profilimi gizleyeyim sende yorumu kaldır bulamasın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl istersen 😃 Yorumla burcuu7877 +1 yıl sende şu p'çi savunma @To_Be_Honestt Yorumla KaradenizBeyefendisi +1 yıl Yorumumu kaldırır mısın @To_Be_Honestt Yorumla burcuu7877 +1 yıl doğrular işine gelmiyor tabii :) Yorumla burcuu7877 +1 yıl sana hiç güleceğim yoktu sana her şey müstehak @Karadenizbeyefendisi Yorumla ınatçı008 +1 yıl senin engellemeden sıkıldım sen gerçekten o. cocuğusun önder @Karadenizbeyefendisi Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Bakır yap, kızıl akınca çok kötü bir renk kalıyor. Fakat kızıl akınca da güzel bir ton kalıyor. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bakır kızıl iymis 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle katılıyorum 🍀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgilimin saçını zafer kızılına boyattım sende dene güzel bir renk
Yine mi sen bir sal beni ruh hastası mısın lan
@KaradenizBeyefendisi kaç kurtar kendini.. 😂😅
Kurtardım seni 😊
Denedim yine buluyor bir şekilde 🤦♂️ @To_Be_Honestt
Bulamaz engel at her defasında
Yüz bin defa attım kaç tane hesabı var bilmiyorum engel atmaktan yoruldum şikayet ettim ama yok yine geliyor yine geliyor
Profilimi gizleyeyim sende yorumu kaldır bulamasın 😂
Nasıl istersen 😃
sende şu p'çi savunma @To_Be_Honestt
Yorumumu kaldırır mısın @To_Be_Honestt
doğrular işine gelmiyor tabii :)
sana hiç güleceğim yoktu sana her şey müstehak @Karadenizbeyefendisi
senin engellemeden sıkıldım sen gerçekten o. cocuğusun önder @Karadenizbeyefendisi
Bakır yap, kızıl akınca çok kötü bir renk kalıyor. Fakat kızıl akınca da güzel bir ton kalıyor.
Bakır kızıl iymis
Kesinlikle katılıyorum 🍀
Kızılın hastasıyız dedeeeeee
bakır saç
ikisi de
benim favorim bakır