Saç Bakım Saçlarımı kızıla mı sarıya mı boyatsam? Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Saçlarımı boyamayı düşünüyorum ama renk konusunda çok kararsız kaldım sarı mı kızıl mı gider bana? Saçlarımı kızıla mı sarıya mı boyatsam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bence sarıya ama kızıl da olabilir 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Koyu renkler yakışır. Sarı yapma da koyu tonlardan hangisini yaparsan yap. 1 1 Yorumla Tubaacelyaaa +1 yıl Koyu ton saç rengilerini sevmiyorum yapmam da Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl boyama derdim ama karar vermişsiniz kızıl olsun 1 0 Yorumla
Kurabikkk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Ombre yap gözün sarıya alışsın birden direk olarak sarıya geçersen alışman uzun olur 0 2 Yorumla Tubaacelyaaa +1 yıl Aynen öyle yapmayı düşünüyorum:) Yorumla Kurabikkk +1 yıl Aklın yolu bir 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Suanki resimde kızıl tonlarında sanırım bence sarı tonlarinda bişey yap değişiklik olsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Siyah renge boyamalısın ya da şarap kırmızı olmalıdır 0 4 Yorumla Tubaacelyaaa +1 yıl Siyah gitmez bana Yorumla Tubaacelyaaa +1 yıl Kızılıda boyadım kızın her tonu gidiyor bana farklı bir renk hissediyorum Yorumla Tubaacelyaaa +1 yıl İstiyorum** Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farklı bir renk koyu turuncu olabilir vs. Yorumla
Rockstar_55 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sarı yap ama yapınca resmini koy profile senin gibi güzel kadın yok 2001 doğumlu burada @Tubaacelyaaa 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. kızıla boyat bebce 1 1 Yorumla Asya_2275 +1 yıl bence* Yorumla
smnblvr Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Kızıl yaşlı gösterir seni 0 4 Yorumla Tubaacelyaaa +1 yıl Yoo daha önce çok yaptım gayette güzel gösteriyor bilakis sarı yaşlı gösterir kızıl değil Yorumla smnblvr +1 yıl Yani bence kızıl yaşlı gösteriyo sarı daha genç gösterir Yorumla Tubaacelyaaa +1 yıl Hayır tam tersi olmasın o Yorumla smnblvr +1 yıl Ya bu kişisel beğeni ve algı sabaha kadar tartışsak nası ikna etcez birbirimizi😂 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 566 cevap paylaştı. sarı yap 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence sarıya ama kızıl da olabilir
Koyu renkler yakışır. Sarı yapma da koyu tonlardan hangisini yaparsan yap.
Koyu ton saç rengilerini sevmiyorum yapmam da
boyama derdim ama karar vermişsiniz kızıl olsun
Ombre yap gözün sarıya alışsın birden direk olarak sarıya geçersen alışman uzun olur
Aynen öyle yapmayı düşünüyorum:)
Aklın yolu bir 😅
Suanki resimde kızıl tonlarında sanırım bence sarı tonlarinda bişey yap değişiklik olsun
Siyah renge boyamalısın ya da şarap kırmızı olmalıdır
Siyah gitmez bana
Kızılıda boyadım kızın her tonu gidiyor bana farklı bir renk hissediyorum
İstiyorum**
Farklı bir renk koyu turuncu olabilir vs.
Sarı yapabilirsin bence
Sarı yap ama yapınca resmini koy profile senin gibi güzel kadın yok 2001 doğumlu burada @Tubaacelyaaa
Sarı yap gözlerde renkli yakışır
Bence gerek yok böyle güzel
Ombreee
Bence kızıl yakışır
kızıla boyat bebce
bence*
Kızıl iyi gider
Kızıl yaşlı gösterir seni
Yoo daha önce çok yaptım gayette güzel gösteriyor bilakis sarı yaşlı gösterir kızıl değil
Yani bence kızıl yaşlı gösteriyo sarı daha genç gösterir
Hayır tam tersi olmasın o
Ya bu kişisel beğeni ve algı sabaha kadar tartışsak nası ikna etcez birbirimizi😂
sarı yap
Kızıl bence
vişne çürüğü rengine