Saç Bakım Bu saç rengi tam olarak hangi boya numarası veya adı ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu saç rengini uzun zamandır beğeniyorum bi adı ve numarası var mı, küllü bir renk mi? Bu saç rengi tam olarak hangi boya numarası veya adı ne? Cevapla Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Мэматi_баба_рro Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Kuaförüne gsoterebilirsin bulur o bende böyle biseye boyatmaui dusunuyom 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kuaföre gitmek istemiyorum çünkü ince telli saçım ve açıcıyla mahvolur Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Eee nasi yapcan ya bunda direkt boya yok ki aralara atılmış Yorumla Soran +1 yıl Kutu boyalarla yapmak istiyorum şu an saçım bal köpüğü renginde ama numarasına vs emin olamıyorum bir türlü Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Altın kumral 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kuaförüne gsoterebilirsin bulur o bende böyle biseye boyatmaui dusunuyom
Kuaföre gitmek istemiyorum çünkü ince telli saçım ve açıcıyla mahvolur
Eee nasi yapcan ya bunda direkt boya yok ki aralara atılmış
Kutu boyalarla yapmak istiyorum şu an saçım bal köpüğü renginde ama numarasına vs emin olamıyorum bir türlü
Altın kumral
Asırı tatlı bir kumralımsj