Saç Bakım Bu saç renginin adı ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kizlar bu renk yapicam da bu tonun rengin ismi ne bilen var mı Bu saç renginin adı ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Sarı renk 0 0 Yorumla
HotPriest Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl ruslarda çok görüyorum bu saçı, beyaz tene gidiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Beyaz tenliyim gözlerim de yeşil nasıl olurr Yorumla HotPriest +1 yıl bence gider Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Beyaz tenliysen gayet iyi bir renk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bembeyazım. Üstelik gözlerimde yeşil düşünebiliyor musun😁 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Hayır gözümde canlandıramadım bir türlü : D Yorumla
izmirliazerikizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Karamel ve bal köpüğü karışımı gibi 0 0 Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Kak kpacnbo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hskxkakxpamx Yorumla lllDeatmylovelll +1 yıl Ne be oyle yaziyo. d Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ten rengin ney? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Beyaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ciddi misin:D Yorumla Soran +1 yıl Evet neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok hoş ya cidden ten uyumu olarak bence bana göre beyaz ten uyuyor gibi hissediyorum bana :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sarı renk
ruslarda çok görüyorum bu saçı, beyaz tene gidiyor
Beyaz tenliyim gözlerim de yeşil nasıl olurr
bence gider
Beyaz tenliysen gayet iyi bir renk
Bembeyazım. Üstelik gözlerimde yeşil düşünebiliyor musun😁
Hayır gözümde canlandıramadım bir türlü : D
renk kodu bu: #B88E64 :))
Karamel ve bal köpüğü karışımı gibi
Kak kpacnbo
Hskxkakxpamx
Ne be oyle yaziyo. d
Bilmiyorum ama güzel
Ten rengin ney?
Beyaz
Sen ciddi misin:D
Evet neden
Çok hoş ya cidden ten uyumu olarak bence bana göre beyaz ten uyuyor gibi hissediyorum bana :)
kırmızı
Balköpüğü
Sarı herhalde