Saç Bakım Saçima keratin yaptım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Henüz yıkamadim 1gün geçince yıkanırmiş sizce iyi mi duruyor Saçima keratin yaptım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bence o kadar uzun süre bekletme saçların yıpranır en az 30 dakika kadar bekleyip yıkamalısın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl daha guzel keratin yapan yerler var pasparlak duruyo bu fön cekilmis gibi ama guzell 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya daha kremli ama yıkamadim ki Yorumla
7densonra Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Saclarin ne guzel karamelli pişmaniye gibi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha Yorumla 7densonra +1 yıl Ben kendim yaptim 2 kez Yorumla Soran +1 yıl Kötü mü durmuş benimki Yorumla 7densonra +1 yıl Sizin kadar detaylli bilemem kiz sacini ama bana bir anormallik gorunmedi. İyi hacimli gibide ayrica Yorumla
koyamamyerinesanki Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl kafandaki toka izi mi lan ahshhdhfh 0 0 Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Toka izi mi kalmış 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çünkü keratinli henüz yapiş yapiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence o kadar uzun süre bekletme saçların yıpranır en az 30 dakika kadar bekleyip yıkamalısın.
daha guzel keratin yapan yerler var pasparlak duruyo bu fön cekilmis gibi ama guzell
Ya daha kremli ama yıkamadim ki
Saclarin ne guzel karamelli pişmaniye gibi
Hahaha
Ben kendim yaptim 2 kez
Kötü mü durmuş benimki
Sizin kadar detaylli bilemem kiz sacini ama bana bir anormallik gorunmedi. İyi hacimli gibide ayrica
kafandaki toka izi mi lan ahshhdhfh
Guzel canli duruyor gibi
Aşk yine mi sen😍
Toka izi mi kalmış
Çünkü keratinli henüz yapiş yapiş
Harikasın
füze
İncesi sonrası yapsaydın anlardık
İyi duruyor
hayır
evet cok guzelllll
Perfect 👏👏