Endişe mi duyarsınız, kabul mü edersiniz¿ Benim son bir aydır yanlarda beyazlar oluştu aynaya bakıyorum diyorum ki, 'ne çektin bee kızım'... 😏

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg...
Endişe mi duyarsınız, kabul mü edersiniz¿ Benim son bir aydır yanlarda beyazlar oluştu aynaya bakıyorum diyorum ki, 'ne çektin bee kızım'... 😏

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg...
Ön, orta, arka derken saçlarımda fazlasıyla beyazlıklar var zaten. Boyuyorum saçlarımı. Ve şu an boyası iyice akmaya başladı. Yeniden boyanmaya ihtiyacı var ancak bu işlemi yaparken içimden ciddi anlamda saydırıyorum. Yaşlılık hiç bana göre değil. 30'uma girince yaş psikolojisine girerim iyice.
Daha dğn birkaç arkadaşla bunun muhabbeti geçti. Yaşı 50 olup daha saçı ağarmayan bir tek ben varım arkadaş çevremde.
Son bir senedir sakalım ağarıyor. Bununla ilgili de bir şey hissetmiyorum. Hayatın normal akışı sonuçta.
Eski çalıştığım yerde bir arkadaşım, beyazlar ne zaman artsa saçını kömür karası gibi yapardı. Haliyle ortaya saçma bir görüntü çıkıyor.
İnsan bence ne olduğunu ve neye dönüştüğünü kabul etmeli.
Ve o boyalı saçlar o kadar sırıtıyor ki...
Evet, kaşlarını da yapıyordu 🤣
Endişe değil üzülüyor be genç yaşta saç sakal beyazlamaya başladı hele saçlarım 😭 aynaya bakmak istemiyorum son 6 ay 😩 beni fazla yıprattı iyice artı kapatmak için sıfıra vuruyorum
Yok ben doğal olmayan hiç bir şeyi sevmiyorum o daha çok sıkar beni
Düşünmüyor değilim ha🤪🫣🫣
Buğday tene olur mu ki
Cevap
41Cevap
Oturur bir fasıl da ona ağlarım kfkfkdkdk
Ben sorun ederdim bunu strestendir derim
Beyazladı yanlardan bir şey yapmadım 😀 Beyaz ı seviyoruz ve Beyaz da beyazı seviyor 😂
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTLxv2PwAUZ_afsWy7TUCKoTGKW91MgRX5rOA&usqp=CAU
Beyaz ekran beyaz olduğu için görünmedi 😂😂
Tamamen siyahken yaşlılık korkusu vardı fakat tek tük beyazlar çıkınca güzel oldu. Seviyorum yani beyazlarımı 😎😎😎
Benimki alışma ile ilgili mi bilmiyorum ama dediğim gibi çekiciliğime vahşi bir cazibe kattı.
Saç ve sakallarım siyah beyaz beşiktaş. Saçlar 15 ten beri baya baya beyazlamıştı da sakalların alt kısımlar 1-2 senede beyazladı. Geçen göğsümde 3-4 beyaz kıl gördüm. Kıçımı görmüyorum ama orada da vardır kesin.
Endişelenirdim . Eski haline döne biliyor daha yeniyse. Bunu internetde araştırmışdım bir ara beyazlamayı önlemek için, beyazlamaması için çözümü var. Bu durum bir hormon var o azaldığında saç beyazlamaya başlıyormuş , stresden kaynıklı o da ☹️ .
Yaş almak ve yaşlanmak yeni farkina variyorum ben yaş alıyorum bizde genetik bide annemin daha saçları beyazlamadi umarim ona çekerim jxjssjsu
20 yasinda beyazlayan var 50 sinde olup tek beyazsi olmayan misal annem
Hiçbir şey hissetmiyordum aslında ta ki sakallarımdaki beyazları fark edene kadar. Saçlarımdaki beyazlara alışmıştım. Sakalımda da görünce biraz garipsedim.
Kabullenmeye çalışıyorum. bide ona üzülüp daha fazla beyazlatamam djdndjd
19 yaşındayım saçımda geçen beyazlık gördüm kalpten gidiyordum 🤧
4 yildir beyazlarim var keske bir an once tamamen bembeyaz olsa diye ugrasiyorum
cunku boyle aralarda hos durmuyo tamamen beyaz cok guzel durur
Hiç bir şey düşünmem. Aslinda bı albenilik katıyor. Aralara beyaz boya yaptırmayı düşünüyorum 😅
Beyazlarım var. Ve beyaz teller insana ayrı bir hava katıyor.
Katılıyorum canımcım
❤️❤️
Beyazlamaya başladı tek tük. Yaşlandığımı hissediyorum
Aşkım bende de beyaz var. Platin sarısına mı geçsem napsam 😅
Çok yakışır varya
Zamanında yapmıştım. canım gibi siyaha boyadım öf 🥺
Yapacak bir şey yok beyazlayacak yaşlanacağız gün gelecek öleceğiz.
En güzel en güzeli boş ver insanoğlu yoksa öleceğini unutuyor bütün kötülükleri yapıyor
Üzülürüm ya neyseki beyazlama yok bu kadar sinir strese 🧿
Erkekte beyaz saç seksi gösterir, hemcinslerin düşünsün
saçımı kazıttım :) uzundu bir de saçım sonra olacak gibi değil şimdi tekrar uzatma kararı aldım
beyazlar çıktığı için kestirmiştim üç defa yaptım baktım olacak gibi değil uzatıcam yakışıyor böyle :)
bence de :) teşekkür ederim
Kötü hissederdim ne güzel seyrek kumral saçlarım var beyaz hayal edemiyorum
Bence beyazlamaya başlayan saç kötü durmuyo tabi bu kişiye göre değişir ama ben bazılarına yakıştırıyorum. Ben ilerde bu durumdan rahatsız olur muyum bilemem.
İlk beyazı gördüğümde sen bana ait olamazsın demiştim, sonradan aramız düzeldi..
Irsi olarak 18 inde başladı. şimdi gri. herkes çok beğeniyo sana iyi olmuş diyolar bilemedim yaş 35😀
Şundan oluyorum beyazları görünce ayna karşısında
25 yaşındayım saçlarım beyazladı 80 yaşında çok normal
2-3 tel var aralarda.30’a yaklaşıyoruz artık. Normal.20’li yaşlarda saçında bir sürü beyaz olan insanlar var.
17 yaşımda bile saçımda beyaz vardı. şu an yanlarda 30 40 tane falan çıkmış. Hiç bir şey hissetmiyorum
İlk lisede gördüm ve onu okşadım. Bilmem sevdim beyazlarımı
Küçüklüğümden beri var olan aklarıma alışkınım. Normalde boyalı olduğu için çok görmüyorum
Baya almam gerektiğine dair bir his gelir herhalde fbffndjd
Herhalde kabul ederim, beyaz saç bazılarına yakışabiliyor
Basta endiselenip sonra kabullenirim. Illa ki beyazlayacak. Sonsuza kadar uzulemem.
Bir üzülürüm galiba ya, yaş almak korkutmuyor da geçen zamana bakınca hızla akışı korkutuyor.
o yasa kadar hayatta kalabilmisim saci mi sorun edicem
Beyazladı zaten öğrencilerim öğretmenin yaşlanmışsın diyor
17 yaşımda 2-3 tel düştü ilk ve alıştım.
İnsan alışıyor.
5 6 tane var cok da mühim değil. Kendimle barışık briiyim
Zaten vardı beyazlar bayadır. Genetik herhalde 😅 Komple boyadım bende, hevesim vardı 😂😂
Önler ve yanlar da baya beyaz var ama bir şey hissetmiyorum
Bir kaç beyaz toplanınca saçlarımı boyatıyorum.
Kabul etmeyip naapacaz. 2 3 şey kaldı zaten hayatta, sonra geberip gidebilirim.
Annane olmaya doğru gidiyorsun diyorum kendime çok da dert değil boyalar sağolsun:)
Ufak bi kötü hissederim sonrası kuaför randevusu alsşsğwm
Beyaz çok dert etmiyorum seviyorum anısı var
Yavaş yavaş yaşlandığımı hissederim ve moralim bozulur.
Kendimle barışık bir insanım depresyona girmem direkt saçlarımı boyarım
ben tek tüklerken isim veriyordum, can sıkıntısından bugün kocaman bir aileyiz :D
Çok yıprandığımı fark ettim çünkü çok stresli uzun bir dönemden sonra oluştu bende
Saçlarım sakallarım beyazladı zaten yaşlandığımı kabullendim
Hiç umrumda değil ya bu durum
Lise başı gibi beyazlaşmaya başlamıştı, kötü hissettiriyor insana yaş veriyor biraz, düzenli dip boya ile çözüyorum neyse ki. 🌝
17 imde falan başlamıştı yani alışkınım beyaz saçlarıma, boyatmayı da düşünmüyorum şimdilik
Önce üzülür sonra boyarım napıyım 😅
Dimi? Kimse görmeden boyayım yeter. Beyaz mı? Yok öyle bişey 😂
Saçlarıma yıldız düşmeye başladıysa uzaylılar da bizi görüyor demektir.
Saçlarımda siyah yok diyip gidiyorum.
Beyazlatanlar utansın diyim ne diyim başka 😀🙃
😀
Yarin kırısacak cildiniz daha bisi görmediniz
Pilim bitiyor demekki 🤣
Bende olsa öyle derim manasında 😂
😂😂
Bazılarına yakışıyor 😊
Tecrübelerin fiziksel karşılık verdiğini.
Yaşlandığımı hissederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?