Saç Bakım Saçları mi hangi renk omre yapsam? hhjnnjj Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Beyaz tenliyim kizlar sarı hiç sevmem onun dışında ha gi renk omre yapmaliyim Saçları mi hangi renk omre yapsam? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sarı tonlarında ombre tercih edebilirsin beyaz tene sahipsen 0 1 Yorumla hhjnnjj +1 yıl Saridan. nefret ediyorum Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. soldaki gibi 0 0 Yorumla
prenses_z Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl alttaki sol güzel aslında birde grili çok seviyorum ben ama saçı yıpratıyormuş 0 1 Yorumla hhjnnjj +1 yıl Kendimi yaşlı hissederim o zaman Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sağdaki güzel 0 3 Yorumla hhjnnjj +1 yıl Onun dışında hangi renk gider Yorumla BirPeriKızıı +1 yıl Bi ton koyusu olabilir Yorumla hhjnnjj +1 yıl Evet daha hoş olur o zaman Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. sağdaki bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sarı tonlarında ombre tercih edebilirsin beyaz tene sahipsen
Saridan. nefret ediyorum
soldaki gibi
alttaki sol güzel aslında birde grili çok seviyorum ben ama saçı yıpratıyormuş
Kendimi yaşlı hissederim o zaman
Sağdaki güzel
Onun dışında hangi renk gider
Bi ton koyusu olabilir
Evet daha hoş olur o zaman