Saç Bakım Saçımı hangi renk yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kumral yapmak istedim.. saçımı ilk bu şekilde açtım ve bida boyamadım. Sadece açıcı uyguladigim için böyle rengi kötü duruyor sizce ne yapmalıyım? Saçımı hangi renk yapmalıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Senin saçın mi var ben güneş var sandım kafanda ☺️ 2 1 Yorumla varrohincco +1 yıl Sanırım buradan ne demek istediğimi çıkarmış bulanmaktasin Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl koyu tonlar olabilir açıcı sürme artık saçlarına zarar verir. 1 0 Yorumla
erdem84 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Çok elektiriklenmis. bence saç kremi kullanmalisin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet keratin düşünüyorum Yorumla erdem84 +1 yıl Evet canlanır ve hoş olur Yorumla
kucukomerfarukk3535 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bu renk güzel, ama yine de değiştirmek istiyorsan kızıla boyat. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sana bi siyah yakışır gibi geldi biraz büyük gösterir ama yakışır bence 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Orjinal rengini yapin bence. Dogal en guzeli. 1 0 Yorumla
Tozpembehayaller112 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Karanlıkta pek belli değil rengi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Senin saçın mi var ben güneş var sandım kafanda ☺️
Sanırım buradan ne demek istediğimi çıkarmış bulanmaktasin
koyu tonlar olabilir açıcı sürme artık saçlarına zarar verir.
Çok elektiriklenmis. bence saç kremi kullanmalisin
Evet keratin düşünüyorum
Evet canlanır ve hoş olur
Bu renk güzel, ama yine de değiştirmek istiyorsan kızıla boyat.
Sana bi siyah yakışır gibi geldi biraz büyük gösterir ama yakışır bence
Orjinal rengini yapin bence. Dogal en guzeli.
Koyu renk yap canım 🙂
Güzel olmuş çok çıtır duruyor :)
Mor yap mor lahana gibi gezersin
Karanlıkta pek belli değil rengi
Bu rengi iyi zaten
Böyle kalsın bence
hangi renk yaparsan yap
Sana kızıl çok yakışır
Iyi gibi
Bu güzel
sarışın kızıl olsa
Kızıl